Zâmbitor, semn că-i priește viața de om căsătorit și departe de regat, acesta a fost surprins ieșind dintr-un supermarket cu două sandvișuri în mână și o sacoșă de mâncare.

A fost surprins în drumul său spre mașină, îmbrăcat casual, în jenși, o geacă sport bleumarin și o șapcă gri.

victorios, cu doua sandvisuri in manaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Se pare că de când au devenit părinți, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au renunțat pentru o vreme la mâncarea sănătoasă. Ocupați cu creșterea micului Archie și adaptarea la noua viață, cei doi nu se sfiesc să-și potolească foamea cu sandvișuri gata pregătite, de la supermarket. Mai mult, nici nu trimit angajați să le cumpere, ci merg singuri la piață.

La sfârșitul acestui luni, Harry și Meghan se vor întoarce în Marea Britanie, unde-și vor petrece ultimele zile ca seniori ai familiei regale britanice. Atunci, vor discuta cu regina în ce condiții mai pot folosi termenul ”regal” în brandul pe care vor să-l lanseze.

Ei vor continua să-și îndeplinească îndatoririle regale până la 31 martie. Până atunci, sunt prevăzute mai multe apariții publice. De la 1 aprilie, ducii de Sussex nu vor mai avea un birou în Palatul Buckingham.

Vezi și Noi imagini cu prințul Harry și Meghan Markle în Canada. Cei doi sunt mai fericiți ca oricând

Citește și: