Cei doi au avut prima apariție publică după nuntă, la petrecerea organizată pentru aniversarea de 70 de ani a prințului Charles, unde Harry (33 de ani) a ținut un discurs pentru tatăl său. Însă, în timp ce vorbea în fața invitațiilor, a fost atacat de o albină, care continua să-l băzâie la urechea dreaptă. Roșcovanul a dat cu palma, pentru a o alunga,  iar apoi a fost nevoit chiar să întrerupă discursul spunând: „Îmi cer scuze, dar albina aceasta chiar m-a prins”.

Însă, de departe cea care a stârnit amuzamentul tuturor a fost Meghan Markle cu reacția ei fabuloasă. Întregul incident se pare că i s-a părut extrem de amuzant ducesei de Sussex, fapt pentru care a izbucnit în râs, alături de Camilla Parker. Meghan și-a dus mâna la gură pentru a-și înăbuși râsul, însă momentul a fost surprins imediat de fotografii prezenți la eveniment.  Imaginile cu ea s-au viralizat imediat pe rețelele de socializare.

Citește și: Brooke Shields, actrița din „Laguna albastră”, a pozat în costum de baie  la 53 de ani! Arată fabulos

Prințul Harry a fost atacat de o albină, în timp ce ținea un discurs la ziua tatălui său, iar reacția lui Meghan Markle e fabuloasăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Meghan Markle a intrat în istoria familiei regale ca prima mireasă de culoare

Mezinul familiei regale i-a mulțumit tatălui său în discurs pe care l-a susținut pentru faptul că și-a dedicat întreaga viața cauzelor caritabile, spunând că prințul Charles este o adevărată sursă de inspirație pentru el.

 

Familia regală a sărbătorit aniversarea prințului Charles, marți, pe 22 mai, alături de 6000 de invitaţi, la palatul Buckingham, deși ziua lui este, de fapt, abia pe 14 noiembrie. Însă celebrările au început mult mai devreme, acesta fiind primul eveniment public care marchează aniversarea acestuia.

Prințul Harry și Meghan s-au căsătorit pe 19 mai la capela St. Geroge de la castelul Windsor, într-o ceremonie emoționantă. Ducesa de Sussex a intrat în istoria Marii Britanii ca fiind cea mai în vârstă mireasă din familia regală, singura mireasă de culoare, este prima actriță americană care intră în familia regală și are și un trecut scandalos.

Citește și: