Prințul Harry a ținut un discurs în parcul național Abel Tasman din  Insula sudică a Noii-Zeelande, unde a dezvăluit numele adorabil pe care îl folosește atunci când vorbește despre viitorul lui copil. Roșcovanul familiei regale îl alintă pe bebelușul din burta lui Meghan, spunându-i  „our little bump” (n.r.-micul nostru balonaș).

Cuplul regal a fost primit pe uluitoarele plaje ale Parcului Naţional Abel Tasmande cu cântece, rugăciuni și tradiționalele hongis (salutul tradițional al triburilor maori, prin care invitații își freacă nasurile cu gazdele lor ). După ce au fost primiți oficial și de oamenii  din triburile maori Manawhenua ki Mohua, prințul Harry a dezvăluit că este foarte încântat că vizitează această țară nu doar cu soția lor, ci și cu bebelușul din burtica lui Meghan.

„Eu și soția mea și micul nostru balonaș, suntem foarte încântați să fim aici. Aducem binecuvântare din partea bunicii mele, Regina, și din partea familiei noastre. Suntem foarte recunoscători pentru ospitalitatea voastră și pentru munca pe care o depuneți pentru acest loc minunat”, a spus Harry.

Ducii de Sussex au aterizat duminică în Noua Zeelandă și vor sta aici timp de patru zile, aceasta fiind ultima etapă a turneului lor în Pacific, prilejuit de Jocurile Invictus.

Citește și: Sophia Loren, senzațională la 84 de ani. A atras atenția tuturor cu un decolteu generos

Ducii de Sussex își vor încheia joi turneul regal

Ducele şi ducesa de Sussex au fost primiţi pe aeroport de premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern şi de primarul oraşului Wellington, Justin Lester. Ei au coborât din avionul Boeing 757 alături de câţiva concurenţi neo-zeelandezi care au participat la competiţia Invictus.

Cuplul princiar şi-a început etapa de 4 zile din Noua Zeelandă asistând la o ceremonie maori de bun venit desfăşurată la reşedinţa guvernatorului general Patsy
Reddy şi au participat la o recepţie în onoarea împlinirii a 125 de ani de când femeile au drept de vot în această ţa. Astăzi și-au început vizitele pe uluitoarele plaje ale Parcului Naţional Abel Tasman, unde s-au întâlnit și cu tineri care lucrează la diferite proiecte dedicate persoanelor cu dizabilităţi psihice.

Meghan și Harry urmează marți să ajungă în Auckland, iar miercuri vor vizita Rotorua (pe Insula de Nord) supranumit „Oraşul sulfuros” pentru mirosul distinct de ouă stricate provocat de activitatea geotermală din regiune.

Ducele şi ducesa de Sussex vor avea ocazia şi să admire de aproape ciudatele păsări kiwi, simboluri ale Noii Zeelande, joi, înainte de a pleca spre Marea Britanie.

Citește și: