În ciuda faptului că ducii de Sussex au anunțat că s-au retras definitiv din familia regală și au renunțat la toate titlurile lor și la toate îndatoririle regale, roșcovanul susține că el și soția sa „nu s-au îndepărtat niciodată de familia regală”, ci el a făcut doar ce ar fi făcut orice soț sau tată.

Emisiunea a fost filmată doar cu câteva zile înainte ca Harry și Meghan să-și anunțe decizia de a părăsi familia regală, iar acum fanii sunt uimiți de declarațiile făcute de fiul prințului Charles.

Și asta, pentru că Harry i-a mărturisit lui Gordon că viața lui va fi mereu despre serviciul public și chiar și soția sa a fost de acord cu asta. De asemenea, el a mărturisit că știa că ei vor pierde din câteva dintre patronajele lor.

Mai mult, Harry a mărturisit a trecut prin momente dificile din cauza atenției exagerate a presei care începuse „să-i distrugă sănătatea mentală”.

„Am fost nevoit să-mi scot familia de acolo, dar nu ne-am îndepărtat niciodată. În ceea ce mă privește, oricare ar fi deciziile luate de acea parte, nu voi pleca niciodată. Voi contribui întotdeauna. Viața mea este serviciul public, așa că oriunde aș fi în lume, va fi același lucru.”, a spus Harry.

Cu toate acestea, în ciuda declarațiilor făcute de Harry, la doar câteva zile de la filmarea emisiunii, lui Meghan și lui Harry li s-au retras toate titlurile și îndatoririle regale , după ce ei au anunțat că nu se întorc în familia regală.

Prințul Harry a dezvălui cum îl alintă Meghan

Ducele de Sussex a vorbit și despre soția lui, Meghan (39 de ani), dezvăluind că a știut că ea este jumătatea lui după doar două întâlniri. Astfel, după doar două luni de când au început să formeze un cuplu și și-au petrecut aproape zi de zi împreună, cei doi au decis să-și facă relația publică.

De altfel, el a descris cum decurge o seara din viața lui Meghan. Așadar, în fiecare seară îi fac ceai lui Archie, după care urmează băița și apoi își comandă ceva de mâncare și se uite la filme. Harry a mărturisit că a fost serialul The Crown despre care spune că nu are informații chiar exacte.

Harry a dezvăluit că primul cuvânt al lui Archie a fost „crocodil”, iar Meghan îi spune soțului ei „Haz”. Chiar dacă de anul trecut locuiesc în SUA, regina și prințul Philip îl văd destul de des pe Archi prin Zoom.

Citește și:

Nuntă surpriză în showbiz! Ellie White se mărită după 14 ani de relație

Interviu EXCLUSIV Alexandra Dinu: ”România înseamnă acasă”