Postul CBS a publicat două secvenţe scurte din interviul realizat de Oprah Winfrey cu prinţul Harry şi Meghan, care ar urma să fie difuzat pe 7 martie. Acesta este primul interviu oficial pe care cuplul l-a oferit de când s-a mutat în California anul trecut. În timpul interviului, Harry, 36 de ani, a stat lângă Meghan, 39 de ani, şi a ţinut-o de mână tot timpul, dezvăluindu-i lui Oprah că a fost nevoită să-și sccoată familia din Marea Britanie, pentru că se temea că soția lui va ajunge hărțuită de jurnaliști cum a fost și mama lui.

„Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă”, a spus Harry, referindu-se la mama sa, prinţesa Diana, care era urmărită de presa tabloidă britanică şi a murit la vârsta de 36 de ani într-un accident de maşină la Paris, în timp ce fugea de paparazzi.

„Sunt pur şi simplu uşurat şi fericit să vorbesc cu tine, cu soţia mea lângă mine. Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (Diana), să treacă prin acest proces singură în toţi acei ani. A fost incredibil de dur pentru noi doi, dar cel puţin ne-am avut unul pe celălalt”, a spus Harry. În extrasele din interviu, Oprah Winfrey afirmă că orice subiect poate fi discutat, iar la un moment dat, îi spune cuplului: „Aţi spus nişte lucruri destul de şocante aici”, inclusiv că situaţia lor a fost „aproape de netrecut”.

Prințul Harry şi Meghan, care au anunţat că aşteaptă al doilea copil, de Ziua Îndrăgostiților, au uimit pe toată lumea în ianuarie 2020, când au dezvăluit că vor să renunțe la rangul de seniori regali și la îndatoririle lor regale. Anul acesta ei au anunțat că nu se mai întorc în Marea Britanie și nu-și vor relua activitățile de seniori regali, drept urmare regina le-a retras toate titlurile și patronajele.

Cu toate acestea, Harry a dezvăluit în emisiunea lui James Gordon, „The late night show” că deși se află de un an în SUA, ei păstrează legătura cu familia regală și regina Elisabeta a II-a și prințul Philip și prințul Charles îl văd pe Archie pe Zoom, o aplicație video pe care vorbesc destul de des.

Citește și:

Oana Roman, mesaj plin de durere după divorțul de Marius Elisei. Poza care i-a stârnit aducerile aminte

Prințul Harry, dezvăluiri neașteptate despre relația lui cu Meghan Markle