În tot acest timp, lumea stă cu ochii nu doar pe ducesa de Sussex, americanca Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani), ci și pe Harry. Toți se întreabă dacă va fi un tată bun. Iar periodic apar indicii care arată că așa vor sta lucrurile.

Recent, în cursul unei vizite la o școală primară din Acton, prințul a lăsat deoparte protocolul și a făcut un gest pe care nu mulți cu sânge albastru l-ar face.

Pentru că în ”comitetul de întâmpinare” se afla și un câine, prințul pur și simplu nu a putut merge mai departe fără să-i acorde atenție. Mare iubitor de câini, la fel ca și soția sa, Harry s-a oprit pe nepusă masă, s-a aplecat și cu cel mai dulce zâmbet de care este în stare, a început să-l mângâie.

Și patrupedul, în realitate o ea, pe nume Winnie, i-a răspuns pe măsură, dând din coadă, vizibil încântat de atenție.

Sigur, Harry este obișnuit din copilărie cu câinii, bunica lui, regina, fiind mare iubitoare de câini din rasa corgi.

Apoi, la rândul său, Harry are împerună cu Meghan un câine. Se știe doar că e vorba despre o femelă, Meghan lăsând să-i scape acest amănunt la o vizită oficială.

Momentul de zilele trecute, când Harry mângâie cățelușa, a devenit viral, fanii săi fiind de acord că acesta este un bun indiciu că prințul este pregătit să devină tată din toate punctele de vedere: este afectuos, răbdător, atent. Iar comportamentul său din ultima vreme arată că este și responsabil, mult schimbat față de acum ceva ani, când ajungea pe prima pagină a gazetelor în urma petrecerilor la care participa.

Vezi și Gestul subtil pe care îl face Meghan Markle de câte ori apare în public cu prințul Harry. Motivul pentru care procedează așa

Citește și: