Potrivit jurnalistei, prințul încă are latura aceea obraznică, pe care cu toții am cunoscut-o cu ani în urmă, când Harry era pe prima pagină a tabloidelor, cu paharul în mână, țigara în cealaltă mână și înconjurat de tinere. Și el recunoaște că era un rebel până să o întâlnească pe Meghan. Însă nu s-a schimbat total, mai spune el. Doar că acum, în loc să fie obraznic, e doar șugubăț.

”Câteodată încă mai simt că trăiesc într-un bol, ca un peștișor de aur, doar că acum manageriez mai bine situația”, i-a împărășit el jurnalistei.

”Încă mai am latura aceea obraznică, care îmi place”, a recunoscut candid prințul, care în 19 mai se va căsători cu americanca Meghan Markle.

Adoră să împartă îmbrățișări

Dacă toată lumea știe despre această latură a lui, puțini știu despre prinț că e un om extrem de afectuos, fapt recunoscut chiar de către el. E priceput mai ales la îmbrățișări, pe care le oferă cu generozitate oricui are nevoie de ele. ”Oricine are nevoie de o îmbrățișare din când în când și se întâmplă ca eu să fiu foarte bun la îmbrățișări”, declară prințul, adăugând că, dacă mama lui ar ști asta, probabil ar zâmbi mândră.

Prințul în vârstă de 33 de ani i-a mai spus jurnalistei și că începe să se împace cu statutul său, dar că l-a deranjat mult în trecut faptul că nu a avut de ales. ”Dacă te naști cu asta, așa cum e cazul nostru, cred că e normal să simți din plin că nu vrei să fii în această situație”.

”Nu vrem să fim doar o mână de celebrități, ci să ne folosim de statutul nostru pentru o cauză bună”, a mai spus prințul, care, odată cu nașterea prințului Louis, a alunecat de pe a cincea pe a șasea poziție în ierarhia pentru tronul britanic.

Iar prințul nu pierde vremea. ”Vreau să fac ceva cu viața mea!”, spune el, referindu-se la impactul pe care îl poate avea pentru cauze bune. ”Cred că oamenii vor mai fi interesați încă puțină vreme de mine, pentru că vin din urmă George și Charlotte. Așa că voi profita din plin”, a mai declarat Harry.

Cât despre următoarea oaie neagră a familiei, următoarea personalitate rebelă, cel mai probabil aceasta va fi Charlotte, fapt pe are însuși William îl recunoaște. ”Îmi va face necazuri când va mai crește”, a declarat recent William, zâmbind sugestiv.

Vezi și Va rezista căsătoria dintre prințul Harry și Meghan Markle? Iată ce spun experții

Citește și: