La fel a procedat luni, când, de Ziua Pământului, a postat mia multe instantanee realizate chiar de către el, pe contul de Instagram pe care îl împarte cu soția lui.

Pozele denotă că pentru prințul în vârstă de 34 de ani, fotografia e mai mult decât un hobby. Sunt fotografii realizate în natură, menite să facă privitorii să conștientizeze mediul înconjurător, cu tot ce cuprinde acesta.

Prințul, care dintr-un moment în altul va deveni tată, a postat 9 fotografii, în care pot fi văzute mai multe animale: un rinocer, un elefant, arbori, o întindere nesfârșită de apă, mamifere acvatice, dar și un colț din natură poluat, în care pot fi văzute inclusiv mucuri de țigară.

instantaneu inedit realizat de printul HarrySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Contul de Instagram este foarte recent, fiind deschis în urmă cu doar câteva săptămâni, însă ducii de Sussex, chiar dacă trec printr-o perioadă agitată, familia urmând să li se mărească, își găsesc timp să posteze constant.

Pe lângă aceste fotografii, prințul Harry a postat și un instantaneu în care apare de mână cu soția sa, care îi și poartă jacheta, din timpul turneului făcut în Australia și Noua Zeelandă.

Harry si Meghan, in urma cu cateva luni

Citește și: