Actrița britanică Helen Mirren, o adevărată lady, renumită inclusiv pentru faptul că nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, a povestit recent o întâmplare mai puțin fericită a cărei protagonistă a fost. La o decernare de premii din 2006, a fost invitată pe scenă să-și ia trofeul chiar de către prinț, pe atunci mult mai mic. De menționat e faptul că Helen tocmai o întruchipase pe regina Elisabeta în filmul ”The Queen”.

Harry a vrut să facă o glumă și a invitat-o pe scenă pe actriță folosind următoarea sintagmă; ”Și bunica e aici!”.

Dacă Harry era clar amuzat, referindu-se la Helen Mirren ca la bunica sa, regina Elisabeta, actrița în vârstă de 73 de ani nu a gustat deloc gluma.

”M-am simțit insultată. Serios!”, a povestit ea referindu-se la acest episod, într-o emisiune televizată.

De menționat e că și prințul avea atunci 21 de ani. Practic, era un puști pus pe șotii, așa cum toată lumea își amintește.

Cât despre Helen Mirren, aceasta chiar a primit un Oscar pentru felul în care a portretizat-o pe regina Elisabeta.

Actrița s-a referit și la Meghan Markle, soția prințului Harry. A recunoscut că o admiră pentru felul în care reușește să se comporte, cu grație, sub așa o presiune. ”Disciplină, simplitate, eleganță” – sunt doar câteva dintre termenii pe care îi folosește Mirren referindu-se la ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani.

Vezi și Cât de îndrăgostiți pot fi! Prințul Harry și Meghan Markle nu-și pot lua mâinile unul de pe altul | VIDEO

Citește și: