Cei doi au înregistrat împreună o melodie (iar pințul Harry chiar cântă!), vineri dimineață, chiar în studiourile în care, acum câteva zeci de ani, înregistrau membrii trupei Beatles.

Un clip în care cei doi se pregătesc să înregistreze, cu Jon Bon Jovi față în față cu prințul, cel dintâi echipat cu o chitară, a fost postat inclusiv pe contul de Instagram al ducilor de Sussex.

 

View this post on Instagram

 

I said I’ll give it a shot…[Sound On ?] • Stay tuned for more to come later… #WeAreInvictus

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Prințul Harry, ușor emoționat, este încurajat de mult mai scundul Jon Bon Jovi. Este văzut luându-și aer în piept, relaxându-și mușchii, ca pentru o probă fizică extrem de dificilă. Din păcate, sunetul și imaginea se opresc chiar când cei doi încep să cânte, ceea ce nu face decât să crească și mai mult suspansul.

printul Harry si Jon Bon JoviSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Melodia înregistrată de cei doi, ”Unbroken”, este lansată în scopuri caritabile. Fanii trebuie să recunoască faptul că o asociere mai frumoasă nici că se putea, atât prințul, cât și Jon Bon Jovi fiind extrem de populari și iubiți.

Piesa a fost compusă de Jon Bon Jovi în cinstea veteranilor care suferă de stres post-traumatic. Artistul are o afinitate deosebită pentru această categorie, din moment ce ambii săi părinți au lucrat pentru Marina americană.

Vezi și Prințul Harry s-a întors singur în Marea Britanie. Cum a fost surprins roșcovanul

Citește și: