Prințul Harry a împlinit astăzi 37 de ani și în ciuda tensiunii dintre el și tatăl lui, membrii familiei regale au lăsat supărarea deoparte și i-au transmis mesaje emoționante, alături de imagini adorabile.

Roșcovanul familiei regale împlinește pe 15 septembrie vârsta de 37 de ani. Deși se află departe de familia regală, fiind acum stabilit în SUA, alături de soția lui, Meghan, și cei doi copii, bunica, fratele și tatăl lui nu au uitat de ziua lui și încă de la prima oară au început să-i transmită mesaje emoțioannte.

Pe pagina de instagram Clarence House, Charles și Camilla au publicat trei imagini cu prințul Harry din cadrul unor îndatoriri regale, printre care și o imagine cu Charles și Harry, în Africa de Sud, în 1997. Aceasta a fost prima călătorie în străinătate a lui Harry cu tatăl lui, după moartea tragică a prințesei Diana. „Îi urăm ducelui de Sussex o aniversare fericită astăzi”, au scris în descrierea imaginilor.

Prince Harry and Meghan Duchess of Sussex welcome second child – Archive imagesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În timpul turneului din Africa din 2019, Harry a vorbit despre cât de special este acel loc pentru el: „Mi-am făcut aici cei mai buni prieteni de-a lungul anilor. Am venit aici în 1997 sau 1998, chiar după moartea mamei mele, așa că a fost un loc plăcut în care să evadez. Mă simt profund conectat cu acest loc și cu Africa”, a spus Harry.

Mai mult, fanii au observat imediat că Charles și Camilla au folosit din nou titulatura de duce de Sussex când i-au adresat, deși s-a spus că i-ar fi fost retras titlul. Acest detaliu i-a pus pe gânduri pe fani și i-a și bucurat, fiind de părere că este un semn că lucrurile par să se îndrepte și că Harry și-ar fi rezolvat problemele cu familia regală.

De altfel, și regina i-a spus lui Harry tot ducele de Sussex, în urarea ei: „Îi urăm ducelui de Sussex o aniversare fericită. La mulți ani”. Într-un colaj pe Instastory, urarea apare pe trei imagini cu Harry, iar în una dintre ele se află alături de Meghan.

„La mulți ani, prințul Harry”, au scris ducii de Cambridge, publicând o imagine cu Harry, îmbrăcat la costum și zâmbitor.