Deși se află la mare depărtare și se știe că sunt certați, prințul William nu a uitat de aniversarea fratelui său și i-a făcut o urare călduroasă.

Ducii de Cambridge au publicat o imagine alături de prințul Harry de la o întrecere pe o pistă de alergare, alături de mesajul: „Îi urăm o aniversare foarte fericită prințului Harry astăzi” și emoticoane cu tort și baloane.

Cei doi frați nu s-au mai văzut din luna martie, iar publicațiile britanice susțin că William și Harry nu-și mai vorbesc aproape deloc.


Ducii de Cambridge și ducii de Sussex au fost văzuți ultima dată împreună la Westminster Abbey, în Londra, în luna martie, când a avut loc ultima îndatorire regală a lui Meghan și a lui Harry, în calitate de seniori regali, înainte să li se retragă titlurile.

View this post on Instagram

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today! 🎂🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

De atunci, roșcovanul și fosta actriță americană au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în Canada, iar ulterior în SUA. Harry și Meghan și-au cumpărat o casă în Montecito, Santa Barbara, în luna iulie, și se bucură de fiecare clipă alături de fiul lor, Archie.

Prințul William este cu doi ani mai mare decât Harry, iar cei doi aveau o relație foarte strânsă și erau foarte apropiați. Au crescut împreună, au învățat amândoi la Eton College și au servit în armată, dar de când în viața roșcovanului a apărut Meghan, acesta s-a îndepărtat de familia.

Decizia lui de a se retrage din familia regală l-a durut foarte tare pe William, care s-a simțit trădat că fratele lui a făcut acest lucru fără să se sfătuiască și cu el.

Citește și:

Suferința cumplită prin care a trecut Adelina Pestrițu în cele două săptămâni de izolare

Adelina Pestrițu, noi detalii despre starea ei: „Ce a fost greu a trecut…”