Într-o vizită pe care prințul a făcut-o miercuri la o școală din vestul Londrei, acesta a întâlnit o clasă de copii cu vârste cuprinse între 4 – 6 ani. A stat de voprbă cu ei, a glumit, și, din vorbă în vorbă, a ajunsă să facă și balet.

L-a întrebat pe unul dintre elevii prezenți, un băiat pe nume Enanuel Lester, de 5 ani, care e partea lui preferată din dansul pe care îl pregăteau. Iar acesta i-a arătat o poziție destul de dificilă, care impunea ca micii dansatori să stea într-un picior, în timp ce mențineau în echilibru o foaie de plastic pe cap.

Sună simplu, dar nu a fost deloc așa. La un semn al profesoarei, toți copiii au luat această poziție, prințul Harry adoptând-o și el. Unii s-au arătat mai pricepuți, alții mai puțin, semn că baletul nu e chiar pentru toată lumea.

La final, prințul i-a lăudat pe micii balerini, spunându-le că sunt ”excepționali”. A întrebat-o pe o fetiță de când dansează, dar înainte ca aceasta să răspundă că de doi ani, a spus el singur, mai în glumă, mai în serios: ”de 100 de ani!”.

Odată provocarea baletului trecută cu brio, prințul a mers să salute publicul de pe margine, părinți, bunici, frați și surori ai micilor balerini. I-a atras atenția un bebeluș ținut în brațe de mama sa, către care s-a aplecat imediat. A început să facă tot felul de fețe caraghioase, spre surprinderea și totalul amuzament al celui mic, care îl privea cu niște ochi mari și sincer curioși.

La un moment dat, prințul, uitându-și parcă statutul, a scos și limba și chiar l-a gâdilat pe cel mic. Reacția prichindelului arată că Harry chiar știe să se poarte cu cei mici și că are ”lipici” din plin la aceștia.

Va avea foarte curând ocazia să arate asta, când va veni pe lume bebelușul său. În așteptarea acestui moment, el și soția lui, Meghan Markle, s-au mutat deja de la reședința Kensington, alegând un loc mai retras, la țară. Unde-și pot ține copilul mai departe de ochii lumii.

Deocamdată nu a fost anunțat sexul bebelușului, dar mulți pariază că va fi o ”ea” și că va primi numele de Diana, după mama prințului.

Vezi și Meghan Markle refuză să urmeze o tradiție veche din familia regală, iar prințul Harry o sprijină. Oricât de mult ar ține la amintirea prințesei Diana, nu va trece prin așa ceva

Citește și: