Meghan Markle a dezvăluit în mod șocant că s-a gândit de multe ori la suicid pe vremea când ea și Harry locuiau în Marea Britanie, pentru că nu a putut să se adapteze acelui stil de viață și a presiunii pună de presă. Însă, Harry a mărturisit acum motivul pentru care soția lui nu a dus pînă la capăt această decizie. Chiar Meghan a fost cea care i-a spus totul soțului ei.

Meghan Markle a avut mult timp gânduri sinucigașe, dar în cele din urmă a ales viața și a hotărât să se rupă de ideile negre care au consumat-o multă vreme. Motivul pentru care a hotărât astfel a fost gândul la suferința lui Harry, pe care nu a vrut să-l pună în situația să piardă o altă femeie importantă din viața lui, după moartea prințesei Diana. Prințul a vorbit cu Oprah despre sănătatea mintală în cadrul noului său show, „The Me You Can’t See,” în care vrea ca fanii să-l cunoască mai bine.

Roșcovanul familiei regale a oferit detalii șocante despre lupta soției sale împotriva gândurilor sinucigașe. Harry a susținut că partenera sa nu s-a sinucis pentru că își făcea griji pentru el. Nu a vrut ca „să fie pus în situația de a pierde o altă femeie în viața mea”.

Harry a subliniat și că îi este rușine că a lăsat situația să se deterioreze într-o asemenea măsură și că nu și-a dat seama cât de mult suferă soția lui. El a mărturisit că acum se simt cu mult mai bine, fac terapie de o bună perioadă, au părăsit titlurile care îi încorsetau, au părăsit toxicitatea din Familia Regală a Marii Britanii despre care încă discută și urmează să devină părinți pentru a doua oară în scurt timp.

„Lucrul care a împiedicat-o să o facă faptul că s-a gândit cât de nedrept ar fi pentru mine, după tot ce i s-a întâmplat mamei, să fiu acum pus în situația de a pierde o altă femeie în viața mea – cu un copil în pântece, copilul nostru”, a spus el.