Harry a ajuns la Londra în jurul orei 13:15, ora locală, unde a fost așteptat la aeroport de staff-ul de securitate și de poliție și a fost luat imediat cu un Range Rover. El și-a făcut apariția într-o ținută confortabilă, o jachetă neagră și cu o mască pe față.

Ducele de Sussex va sta câteva zile în carantină înainte de a participa sâmbătă la înmormântarea ducelui de Edinburgh. Prințul Philip va fi înmormântat, într-un cadru restrâns la care vor participa doar 30 de persoane. Harry ar fi trebuit să stea în carantină 10 zile, însă înainte de venirea în Regat s-a izolat, în casa lui din Los Angeles. Astfel, va sta izolat doar cinci zile și dacă va avea test COVID-19 negativ va participa la înmormântare. În această perioadă va sta la palatul Kensington, unde a locuit cu Meghan înainte să se căsătorească. În reședința lor de la Frogmore Cottage din castelul Windsor, locuiește acum prințesa Eugenie, la insistențele ducilor de Sussex.

Citește și: Ce i-a cerut prințul Philip iubitei sale Lilibet, înainte să moară. Regina i-a îndeplinit dorința

Medicul i-a interzis lui Meghan Markle participarea la eveniment

Aceasta este prima vizită a prințului Harry în Marea Britanie după ce s-a retras din familia regală și după interviul exploziv acordat lui Oprah Winfrey. Meghan Markle a vrut să-și însoțească soțul la înmormântarea bunicului lui, însă i s-a interzis participarea la tristul eveniment. Medicul nu i-a dat voie să participe, având în vedere că sarcina este destul de avansată și în curând va deveni mamă, fiind de părere că este mai bine să nu se expună niciunui risc.

Citește și:

Prințul Philip a murit la 99 de ani, pe 9 aprilie, și va fi înmormântat pe 17 aprilie, în cadrul unei ceremonii private la Capela Sfântul Gheorghe, din Windsor, la care vor participa doar 30 de persoane. Trupul lui neînsuflețit nu va fi depus în Londra și nicio procesiune nu va avea loc, așa cum era planificat inițial, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Ceremonia va fi însă televizată și un serviciu memorial se va ține probabil când situația provocată de coronavirus va fi ținută sub control.

Citește și:

Povestea de iubire neștiută dintre regina Elisabeta a II-a și prințul Philip. S-a îndrăgostit de el când avea doar 13 ani

Prințul Philip a fost singurul bărbat din viața reginei, însă el a fost îndrăgostit nebunește de altă femeie. Își dorea cu disperare să se însoare cu ea