Prințul Harry a ajuns deja în SUA, la fiul lui, Archie, și la soția lui, Meghan Markle, care este îmsărcinată cu al doilea copil.

Ducele de Sussex a participat la funeraliile bunicului său, ducele de Edinburgh, însă acesta nu a stat și la aniversarea bunicii sale și a plecat în SUAcu o doar o zi înainte de acest eveniment.

S-a scris că Harry ar fi urmat să stea în Anglia până la finalul acestei săptămâni, pentru a participa și la ziua de naștere a bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, dar acesta a ajuns deja în SUA, după ce discuțiile lui cu William și Charles nu s-au desfășurat așa cum și-ar fi dorit.

Prințul Harry a ajuns în SUA, marți seară, potrivit Daily Mail, acesta fiind surprins de paparazzi ieșind cu mașina din terminalul privat al aeroportului din Los Angeles. Ducele de Sussex este însoțit de garda lui de corp, însă el este cel care conduce.

PREMIUM EXCLUSIVE: A car which may contain Prince Harry is seen leaving the exclusive private suite at LAXSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Din păcate, Harry s-a întors în Statele Unite ale Americii înainte de a purta o discuție privată cu tatăl său, Charles. Acesta a participat la o singură discuție cu el și cu fratele lui, William, însă aceștia au decis să vorbească cu Harry numai dacă există martori la întâlnirea lor, deoarece moștenitorul tronului și fiul său mai mare s-au temut că s-ar putea scurge informații eronate în presă, au mai spus sursele.

Potrivit, The Mirror, ducele de Sussex i-ar fi scris prințului Charles o scrisoare cu un mesaj profund, înainte de întoarcerea sa în Marea Britanie, prin care încerca să remedieze relația șubredă dintre ei, însă lucrurile nu s-au desfășurat așa cum și-ar fi dorit.

În scrisoare, Harry a promis să respecte instituția și i-a spus tatălui său care sunt motivele pentru care a decis să renunțe la privilegiile regale și să se mute alături de soția și fiul său peste Ocean.

“El i-a scris tatălui său o scrisoare foarte personală prin care a încercat să domolească tensiunile dintre ei. Totuși, lucrurile nu au ieșit așa cum și-ar fi dorit”, a declarat o sursă apropiată Casei Regale Britanice.

„Harry nu se aștepta ca totul să revină complet la normal, dar sentimentul său, după ce și-a văzut familia, a fost că există o mulțime de lucruri de rezolvat”, a mai spus sursa.

Discuția mult așteptată a avut loc după înmormântare. Harry, William și Charles s-au adunat la Frogmore Cottage, locul unde Harry a locuit împreună cu soția sa Meghan, înainte de a părăsi Marea Britanie, și au discutat timp de mai bine de două ore, însă nu au reușit până la urmă să-și repare relațiile, Charles și William fiind încă răniți de trădarea lui Harry.

„În niciun caz nu este această conversație sfârșitul problemelor dintre ei, însă este un mod frumos de a face primul pas spre vindecare”, a declarat o sursă apropiată a Familiei Regale.

Citește și:

Ștefan Stan, diagnosticat cu Covid-19 împreună cu soția. „De acolo a venit cu carcaletele ăsta de virus”