Însă merită, spun cei care cunosc această instituție. Deschisă pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 4 – 13 ani, școala se centrează atât pe obiectele ”serioase” de studiu, cât și pe arte, sport și activități în aer liber. Totuși, anul acesta prințul va avea mai multe teme decât anul trecut, chiar în fiecare zi.

Prima zi de școală va fi una cu emoții, pentru că prințul va întâlni un nou dascăl și va merge într-o clasă nouă, un spațiu cu care nu e familiarizat. Câteva lucruri vor rămâne însă la fel, cum ar fi faptul că va avea aceeași uniformă și aceiași colegi.

Anul trecut, în clasa pregătitoare, prințul George a studiat franceza, IT, arte – muzică, teatru, balet – însă anul acesta va începe să învețe matematică, engleză, științe, istorie, geografie. La franceză, de exemplu, pe care o va studia 35 de minute pe săptămână, va învăța cântece, ghicitori, lucruri care să ajute copiii să se familiarizeze cu pronunția corectă.

În afara temelor de zi cu zi, va trebui să citească 10 minute în fiecare seară.

În clasa I, el și colegii lui vor învăța zilele săptămânii, lunile anului, numerele până la 20, culorile, numele și adresele proprii, cât și adresa școlii unde învață.

Învață despre toate religiile lumii

Vor învăța despre plante, animale, schimbările cu care vine fiecare anotimp. Vor învăța însă și religie, fiindu-le prezentate cele mai importante religii ale lumii.

Prințul și colegii săi vor primi și lecții în ceea ce privește sănătatea sau educația civică.

Orele de muzică și sport sunt foarte importante la această școală. Copiii pot intra în cor făsă vreo selecție prealabilă și pot cere să studieze anumite instrumente. Când vine vorba de sport, foarte important va fi înotul, dar nu numai.

Vezi și Kate Middleton și prințul William au păstrat un mare secret de prințul George pentru a-l putea proteja cât mai mult posibil

Citește și: