În prima imagine, George este surprins într-un tricou alb al echipei naționale de fotbal din Anglia și râde copios, în a doua apare într-un tricou verde polo, într-o ipostază mai serioasă, iar în a treia imagine, pare a fi la ora de joacă. El stă întins pe iarbă și râde cu gura până la urechi lăsând la vedere faptul că este știrb și au început să-i cadă dinții de lapte, semn că s-a făcut băiat mare.

george-cSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ducesa de Cambridge a demonstrat încă o dată că este foarte talentată în arta fotografiei, ea aflându-se și în spatele acestor imagini. A devenit un obicei ca de ziua copiilor ei, Kate să le facă poze memorabile. Dacă până acum, pentru prințul George, care este al treilea în ordinea succesiunii la tron, apela la fotografi renumiți, de data aceasta, ducesa a preferat să-și surprindă ea fiul pentru a marca această aniversare.

De ziua lui, George se află în vacanță alături de frații și părinții lui. William și Kate s-au decis să-i facă un dar special. Și cel mai prețios cadou pe care poate să-l primească e timpul de calitate, petrecut în familie, într-un loc mirific. La fel ca anul trecut, ducii de Cambridge au ales să plece în vacanță într-o insulă din Caraibe, Mustique. Vor putea juca tenis, face plimbări lungi, scufundări și snorkelling. Și toate astea fără grija că ar putea fi fotografiați sau urmăriți de paparazzi.

Citește și: