Kate și William abia așteaptă, pentru că vor încerca să-l învețe pe George să înoate. Și vor avea multe ajutoare, pentru că familia extinsă se află deja acolo. E vorba despre părinții lui Kate, dar și despre sora ei, Pippa, și soțul acesteia. Pippa se ”antrenează” să devină mamă, ea urmând să nască până la sfârșitul anului.

În vacanță, în formulă completă

Pe insulă, unde vor merge toți cei trei copii ai lui William și Kate, inclusiv micul Louis, vor beneficia de toată intimitatea, pentru că este un loc exclusivist, doar cei foarte bogați având case de vacanță aici. Insula nu numără mai mult de 100 de vile, iar pe deasupra ei este interdicție de zbor.

În mod normal, Kate și William alegeau ca destinație de vacanță Franța, mai exact stațiunea de lux Biarritz, dar cum familia s-a extins, iar Louis, care nu are nici trei luni, are nevoie de multă atenție, alegerea lor e una motivată, ajutorul familiei lui Kate fiind de neprețuit. Apoi, și părinții lui Kate obișnuiau să vină în vacanță aici în lunile ianuarie-februarie, dar anul acesta și-au schimbat planurile, mulându-le pe cele ale fiicei lor și soțului ei.

Vezi și Prințul George va împlini cinci ani. Casa regală marchează acest eveniment cu un cadou special pentru micuț

Citește și: