Prințul George împlinește astăzi, pe 22 iulie, vârsta de 8 ani. Pentru a marca acest moment special ducii de Cambridge au publicat o nouă imagine cu fiul lor, realizată chiar de Kate Middleton.

Kensington Palace a transmis că fotografia a fost făcută de ducesă la începutul acestei luni, în Norfolk, estul Angliei, unde familia îşi are reşedinţa din afara Londrei.

Îmbrăcat într-un tricou bleumarin cu dungi portocalii, prințul George zâmbește cocoțat pe o mașină, un Land Rover Defender, ce i-a fost foarte dragă străbunicului său, prințul Philip, care a murit în urmă cu câteva luni. Kate a strecurat astfel un detaliu de suflet într-o poză memorabilă ce face înconjurul lumii, fiind un semn de prețuire pentru prințul consort. Prințul Philip a fost condus și pe ultimul drum într-un Land Rover Defender personalizat, așa cum ceruse acesta.

Fanii au reacționat imediat și le-a atras atenția faptul că George seamănă foarte mult cu tatăl lui, fiind leit William. „Seamănă așa mult cu tatăl lui”, „Ce mult seamănă cu William”, „Fotografia Alteței Sale regale nu dezamăgește niciodată”, „Ce băiat frumos”, „Ce poză adorabilă așa cum le face de obicei ducesa, George a crescut așa mult”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Prinţul George este al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul lui, prinţul Charles, şi după tatăl lui, prinţul William.

printul william l-a luat pe george la vanatoareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

George Alexander Louis s-a născut în data de 22 iulie 2013, la o clinică privată din Londra. Prinţul William şi Kate publică, încă de la prima aniversare a fiului lor, imagini cu el şi au adoptat aceeaşi practică şi în cazul celorlalţi doi copii ai lor, prinţesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, şi prinţul Louis, în vârstă de 3 ani.