Strănepotul Reginei, care este al treilea în linia de succesiune la tron, are un obicei ”îngrozitor”, pe care l-a moștenit de la tatăl său, Prințul William, dar și de la bunica sa, prințesa Diana, potrivit Daily Express.

Micul prinț, în vârstă de cinci ani, a comis-o în fiecare an și și-a deschis cadourile, în secret, cu mult timp înainte de Crăciun. Așadar, în acest an, William și Kate se gândesc să-l lase fără cadou ca să scape de acest obicei. Însă, culmea, ducele de Cambridge se pare că a uitat că așa făcea și el. În preajma Crăciunului, el rupea hârtia de împachetat de pe cadouri pentru a-și satisface curiozitatea de copil. De asemenea, și regretata prințesă Diana dezvăluia că nu poate rezista să nu desfacă cadourile.

Citește și: Carmen Iohannis și Brigitte Macron s-au întrecut în ținute la Paris. Detaliul observat imediat de fani

A moștenit acest obicei de la bunica lui, prințesa Diana

Într-o scrisoare adresată unei prietene în anul 1985, Lady Di scria: ”Nu mă pot abține când vine vorba de cadouri. Orice pachet, de orice mărime și formă, nu a fost niciodată în siguranță cu mine. Mi-e teamă că William a prins acest obicei îngrozitor de la mama lui, pentru că găsesc hârtie de împachetat ruptă în cele mai inedite locuri!”

Așadar, se pare că  acest obicei „îngrozitor” al lui George a fost transmis din generație în generație.

În mod tradițional, familia regală petrece sărbătorile de iarnă la  Sandringham House, din Norfolk, o proprietate deținută de Regină. Toți cei prezenți fac schimb de cadouri între ei, iar acestea trebuie, prin tradiție, să fie ieftine și amuzante.

Viitorul rege va fi nevoită să aștepte până în Ajunul Crăciunului pentru a-și deschide cadoul de Crăciun, alături de familia lui, altfel el riscă să rămână fără dar de la Moșu`.

Citește și: