Palatul Kensington a transmis că părinţii lui, prinţul William şi soţia lui, Catherine, sunt „încântaţi” să împărtăşească fotografiile cu publicul. Iar fanii au observat imediat și cu cine seamănă prințul. Întâiul născut al lui Kate și William e bucățică ruptă din tatăl său și aduce destul de bine și cu străbunica sa, regina Elisabeta a II-a.

printul-George-a-implinit-7-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Una dintre ele în prezintă pe George îmbrăcat cu un tricou polo verde închis şi cu părul ordonat, frumos pieptănat, iar în cealaltă apare într-un tricou cu model camuflaj şi cu părul ciufulit. El pare să-şi fi pierdut recent unul sau mai mulţi dinţi de lapte.

Prinţul George va fi al 43-lea monarh de când William the Conqueror a obţinut coroana Angliei, în 1066, dacă, aşa cum este aşteptat, va urma ca rege bunicului său, prinţul Charles, şi tatălui, duce de Cambridge.

În perioada de izolare, prinţul George a apărut în mai multe imagini alături de sora lui, prinţesa Charlotte, în vârstă de 5 ani, şi de fratele lui, prinţul Louis, în vârstă de 2 ani.

Cei trei copii ai cuplului William şi Kate sunt rareori văzuţi în public şi puţine fotografii cu ei sunt date publicităţii, însă a devenit o tradiţie ca imagini surprinse de Kate să fie publicate la ocazii speciale.

Prinţul George Alexander Louis – Alteţa Sa Regală Prinţul George de Cambridge – s-a născut pe 22 iulie 2013, la Londra, în aripa privată Lindo a spitalului St. Mary’s, şi şi-a făcut prima apariţie publică a doua zi după naştere, pe scările maternităţii, în braţele mamei sale, în faţa unei mulţimi de fotografi şi cameramani.

Vezi și Kate Middleton a dezvăluit ce îl ”supără foarte tare” pe prințul George în această perioadă

Citește și:

Cum a îndrăznit să pozeze Sofia Vergara, la 48 de ani! Are un băiat de 28 de ani, dar asta nu a oprit-o!

Îl recunoști pe actorul român din imagine, ”Brad Pitt din Ardeal”?