Fotografia a fost făcută la Windsor, la începutul acestei luni, de renumita fotografă Millie Pilkington, scrie News.ro. În anii trecuţi, fotografiile aniversare ale prinţului au fost făcute chiar de mama sa, prinţesa Kate.

Prințul George a împlinit 10 ani 

Fotografia de la 10 ani îl arată pe prinţul George zâmbind la cameră în timp ce stă pe nişte trepte de piatră. Poartă o cămaşă în carouri cu mânecile suflecate, pantaloni chino şi pantofi maro eleganţi.

George este nepotul regelui Charles şi este al doilea în linia de succesiune la tron, după tatăl său, prinţul William. William şi Kate obişnuiesc să facă publice fotografii la fiecare aniversare a celor trei copii ai lor. George are 10 ani, prinţesa Charlotte a împlinit 8 ani la 2 mai, iar mezinul, prinţul Louis, foarte îndrăgit de public, a făcut 5 ani la 23 aprilie.

printul-george-profimedia-0252174011SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Prințesa Charlotte, a patra la succesiunea tronului

Charlotte s-a născut în data de 2 mai 2015, la la spitalul St. Mary, unde Kate Middleton i-a adus pe lume şi pe ceilalţi copii ai săi, George şi Louis. Prințesa Charlotte este a patra la succesiunea tronului după bunicul său, Prinţul Charles, tatăl său, Prinţul William şi fratele mai ei mare, Prinţul George, născut pe 22 iulie 2013.

Mezinul familiei a împlinit 5 ani pe 23 aprilie

Prinţul Louis, cel mai mic dintre copiii prinţului William şi ai lui Kate Middleton, a împlinit 5 anișori pe 23 aprilie. Născut pe 23 aprilie 2018, prinţul Louis este al treilea copil al cuplului princiar, după prinţul George (10 ani) şi prinţesa Charlotte (8 ani).

Regele Charles are doi copii și cinci nepoți

Regele Charles, născut la 14 noiembrie 1948, are doi băieți din căsnicia cu Prințesa Diana: pe Prințul William, duce de Cambridge (41 de ani) și pe Prințul Harry (38 de ani), duce de Sussex. Prințul William și Kate Middleton i-au dăruit reginei trei nepoți: Prințul George de Cambridge (10 ani), Prințesa Charlotte de Cambridge (8 ani) și Prințul Louis de Cambridge (5 ani). Prințul Harry și soția sa, Meghan, au doi copii: Archie Harrison Mountbatten-Windsor (4 ani) și Lilibet Diana Mountbatten-Windsor (2 ani).

Citește și: Prințul George, obrăznicie simpatică la școală. Cum i-a pus la punct pe colegii de clasă fiul lui Kate Middleton și al Prințului William

Citește și: Meniu de prinți, la școală. Ce mănâncă prințul George și prințesa Charlotte la cursuri. Vinerea e o zi cu totul specială!