Regina Letizia (46 de ani) s-a lăsat așteptată 20 de minute la National Gallery, unde a întârziat din cauza traficului din Londra, dar și-a făcut o apariție spectaculoasă. Nu degeaba este considerată una dintre cele maiu frumoase regine din lume. Letizia atrage toate privirile de câte ori apare în public.

Prințul Charles, vrăjit de frumusețea reginei Letizia a Spaniei. Nu a putut să-și ia ochii de la eaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Așa s-a întâmplat și la Londra, unde s-a întâlnit cu prințul Charles (70 de ani) pentru a admira împreună o expoziție spaniolă  a artistului Joaquín Sorolla y Bastida, intitulată „Sorolla: Spanish Master of Light”. Până și prințul moștenitor al Marii Britanii a părut fermecat de frumusețea reginei și cu greu și-a luat privirea de la ea.

Letizia a strălucit într-o rochie verde cu flori mari bleumarin cu roșu, pe care a asortat-o cu o pereche de cercei tot de culoare verde și o pereche de pantofi gri cu toc, fiind extrem de elegantă.  Deși e mama a doi copii, la 46 de ani, regina Spaniei afișează o siluetă de invidiat.

Citește și: