În cadrul interviului „Prince Charles: His Children, the Paparazzi & Marriage to Diana”, ce s-a viralizat pe internet  la 21 de ani de la moartea fulgerătoare a prințesei inimilor, prințul de Wales este întrebat de un reporter dacă mariajul lui cu Lady Di a fost distrus iremediabil din cauza Camillei Bowles Parker și pentru că îi era, în mod constant, infidel soției lui.

Printul Charles, în mod clar deranjat de întrebare, repetă acuzațiile, înainte de a da un răspuns. „Asta e o critică persistentă? Ei bine, problema este că aceste lucruri, așa cum am mai zis, sunt foarte personale, și e dificil să vorbim despre ele în fața tuturor. Vreau să spun că evident nimeni nu ar vrea să …”, a declarat Charles, fără să-și termine fraza, iar apoi a continuat.

Citește și:  Gina Pistol, planuri de nuntă! Iată cum s-a dat de gol, în direct, la TV

Prințul Charles susținea că îl lega doar o simplă prietenie de Camilla

„Dar tot ce pot spune este că au existat atât de multe speculații care se hrănesc cu orice altă speculație care devine tot mai mare și mai mare, dar nu există niciun adevăr în aceste zvonuri. Doamna Parker Bowles îmi este o bună prietenă și am foarte mulți prieteni. Sunt teribil de norocos că am așa mulți prieteni, ceea ce este minunat, și fac o întreagă diferență în viața mea, care ar deveni intolerabilă altfel. Și ea (n.r. Camilla) mi-a fost prietenă pentru  mult timp și mi-a fost alături de mulți alți prieteni –  va continua să-mi fie o prietenă pentru foarte mult timp „, a spus prințul, negând că ar fi fost între el și Camilla ceva mai mult de o prietenie.

„Cred că majoritatea oamenilor când își dau seama că mariajul lor se destramă, atât de groaznic și de mizerabil pe cât este, adesea prietenii devin cei mai importanți. Te ajută să înțelegi ce se întâmplă și te încurajează, altfel fără ei o iei razna”, a mai adăugat acesta.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că îi lega doar o prietenie, așa cum mărturisea Charles, prințul moștenitor s-a căsătorit cu Camilla Parker, în 2005, și de atunci sunt de nedespărțit, ei celebrând recent 13 ani de la căsnicie. Răspunsul lui Charles s-a viralizat pe internet și a fost aspru criticat de fani.

Charles și Lady Di au divorțat în 1996, cu un an înainte ca Diana să moară, și împărțeau custodia copiilor lor, prințul William și prințul Harry, care aveau doar, 15 ani, și respectiv, 12 ani, când mama lor a murit în teribilul accident de mașină.

 

Citește și: