Fiul reginei Elisabeta a II-a a dezvăluit că atunci când va deveni regele Angliei nu se va muta la palatul Buckingham, ci îl va oferi publicului. Acesta susține că este că faimosul palat cu 775 de camere este mult prea multe pentru el și soția sa și consideră că pentru acesta cheltuielile de întreținere pentru a trăi în el o familie sunt mult prea mari.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Veste șoc în showbiz. Au o familie superbă și formează un cuplu de șapte ani, dar acum și-au spus „Adio”. Ce s-a întâmplat cu cei doi copii ai lor

Charles nu va renunța la tronul Marii Britanii

 

Drept urmare, Charles vrea să-l transforme într-o atracție turistică permanentă. Totodată, și prințul William, al doilea moștenitor al coroanei britanice, în ordinea succesiunii la tron, a declarat, de asemenea, că este de părere că palatul ar putea avea un potential comercial uriaș dacă ar fi deschis aproape în totalitate publicului, după ce se va stinge din viață regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 91 de ani.

Prințul Charles susține că se simte foarte bine în reședința  Clarence House din Londra, unde locuiește împreună cu soția sa, Camilla Parker, și acolo va locui și după ce va deveni rege. „NU este un fan al caselor mari. Nu vede palatul Buckingham ca pe o locuință viitoare potrivită pentru a se locui în ea”, a declarat o sursă din casa prințului.

Consideră că fiul lui nu este pregătit pentru un asemenea rol

Prințul Charles se pregătește pentru noul rol din viața lui de a deveni rege. Acesta refuză să renunțe la tron în favoarea fiului lui, prințul William, chiar dacă britanicii susțin că preferă ca cel care o urmează pe regină pe tron să fie ducele de CambridgeDeși regina Elisabeta a II-a controlează încă monarhia. Publicul și-ar dori să îi vadă pe prințul William și pe Kate MIddleton ca viitorii rege și regină a Angliei, însă șansele sunt destul de mici, în ciuda zvonurilor care au apărut în presă.