Cei doi se află în această perioadă în vacanță și au vrut să bifeze și o baie de soare, chiar dacă amândoi au tenul foatre alb.

Prințul Charles i-a uimit pe toți cei prezenți pe plajă, dezbrăcându-se într-un short alb cu flori și dezvăluind un fizic destul de ferm pentru cei 70 de ani ai săi. Chiar dacă nu mai arată ca în tinerețe, nu se vede nici urmă de butră, semn că prințul are mare grijă de forma sa fizică.

Cât despre soția lui, Camilla, aceasta a apărut la plajă într-un costum de baie întreg, bleumarin, și cu ochelari de soare.

„Prinţul Charles arăta absolut incredibil. Are un fizic de invidiat chiar şi pentru o persoană care are pe jumătate vârsta sa”, a declarat unul din turiştii prezenţi pe plajă, citat de un tabloid britanic.

După vacanța petrecută în Barbados, cei doi vor merge într-o vizită oficială în Cuba, prima pe care membrii familiei regale britanice o efectuează într-o țară comunistă.

Vezi și Scrisoare emoționantă pe care prințesa Diana a primit-o de la prințul Philip: „Nici un bărbat normal la cap nu te-ar fi părăsit pentru Camilla”

Citește și: