Prințul Charles se pregătește să devină regele Marii Britanii, deși regina Elisabeta a II-a controlează încă monarhia. Publicul și-ar dori să îi vadă pe prințul William și pe Kate MIddleton ca viitorii rege și regină a Angliei, însă șansele sunt destul de mici, în ciuda zvonurilor care au apărut în presă.

Prințul Charles susține că după ce va deveni rege va oferi palatul Buckingham publiculuiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Desigur, ducele și ducesa de Cambridge sunt mai tineri  și mai populari decât Charles și soția lui, Camilla Parker-Bowles, dar acesta a spus clar că nu-i va ceda tronul fiului său. El susține că William  și Kate mai au mult de învățat pentru a-și asuma acest rol  și le-ar putea lipsi concentrarea, încrederea și chiar maturitatea pentru a putea conduce monarhia britanică.

Citește și: Vedete de la Hollywood despre care nimeni nu știa că sunt înrudite

Prințul Charles mai are puțin de așteptat

Cu toate acestea, regina nu ascunde deloc faptul că ea este cea care deține încă puterea și vrea să conducă monarhia cât de mult posibil, iar pentru Charles, aceasta este o veste devastatoare. A așteptat întreaga lui viață să devină regele Angliei și se pare că va mai avea un pic de așteptat. După aniversarea de 90 de ani, regina a decis să renunţe la o parte dintre îndatoririle regale, care au fost preluate în mare parte de Kate Middleton și prințul William, și probabil, de aceea, toată lumea a crezut că regina va lăsa tronul pe mâinile lor.

Prințul William și Kate Middleton sunt mai iubiți de britanici

Mai mult, prințul Charles ar fi declarat într-un interviu mai vechi că abia așteaptă să devină regele Angliei, mai ales că nu mai are foarte mult la dispoziție, având în vedere că deja are 68 de ani. „Da, normal, sunt nerăbdător să ajung rege. Nu mai am foarte mult timp”, a spus acesta. El a așteptat mai bine de cinci decenii să preia tronul, fiind cea mai mare așteptare din istoria britanică. Din păcate pentru el, femeile din familia lui sunt celebre pentru longevitatea lor. Elisabeta a II-a la 91 de ani este sănătoasă tun și foarte activă, aceasta încă mai călărește și conduce automobile.

Citește și: