Prințul Louis a împlinit pe 23 aprilie vârsta de doi ani, iar bunicul lui, prințul Charles, a ales să marcheze acest moment cu o imagine alb-negru în care își ține nepoțelul în brațe. Fotografia nu mai are nevoie de nicio descriere, fiind una extrem de emoționantă.

 

View this post on Instagram

 

🎂A very Happy Birthday to Prince Louis, who turns two today. The young Prince enjoys a hug from his Grandfather, The Prince of Wales. 📸 The Duchess of Cambridge

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Charles pare extrem de atașat de micuț și se emoționează de fiecare dată când îl ia în brațe pe Louis, cei doi având o legătură foarte puternică și specială, după cum trădează și zâmbetul de pe fața prințului de Wales.

Fanii s-au declarat cuceriți de această imagine adorabilă. „Micul prinț se bucură de o îmbrățișare de la bunicul lui, prințul de Wales”, este o parte din mesajul ce însoțește poza publicată pe pagina de Instagram Clarence House.

Ducii de Cambridge au publicat joi mai multe fotografii cu fiul lor, Prințul Louis, cu ocazia zilei lui de naștere. Imaginile au fost realizate de Kate Middleton la reședința din Norfolk îl arată pe Prințul Louis cu mâinile pictate cu un curcube, acesta având o semnificație foarte importantă. Curcubeul a devenit un simbol al speranței  în întreaga lume în timpul acestei crize provocate de pandemia de COVID-19.

Citește și: