Un oficial al Palatului a spus că prințul este în stare de sănătate bună și că respectă restricțiile impuse de guvern.

„Clarence House a confirmat astăzi că, după ce s-a consultat cu medicul său, Prințul de Wales a ieșit din autoizolare”, a spus un purtător de cuvânt.

 

Recent, prințul de Wales a transmis un mesaj emoționantă în care le mulțumește celor de la Crucea Roșie pentru mobilizarea remarcabilă și pentru  ajutorul dat britanicilor aflați în suferință

„Prințul este mândru să vadă cum bunătatea ține oamenii împreună și a cerut  ca mulțumirile sale și cele mai bune urări să fie împărtășite tuturor celor de la Crucea Roșie Britanică, care s-a mobilizat genial. Alteța Sa Regală  a întâlnit mulți voluntari de-a lungul anilor, în rolul său de președinte. În ultimele săptămâni, voluntarii s-au implicat în sprijinirea spitalelor, ajutând oamenii să fie duși acasă în siguranță, [și] să verifice persoanele  vulnerabile și să organizeze livrări”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de Casa Clarence.

 

Prințul Charles a ieșit recent din izolare. Soția lui Charles, ducesa de Cornwall, 72 de ani, a fost și ea testată. Cu toate că acesta a avut rezultat negativ, Camilla ramâne în autoizolare și săptămâna aceasta.

 

Citește și: