De-a lungul timpului s-a tot vehiculat prin tabloidele din Marea Britanie că prințul Harry nu ar fi fiul prințului Charles, având în vedere că nici nu seamănă cu el. Iar acum revista menționată susține că a aflat detalii din interiorul familiei regale care să confirme acest lucru. Mai mult, editorii publicației susțin că au aflat și cine ar fi tatăl adevărat al roșcovanului.

„Nu sunt tatăl tău adevărat, Harry”, i-ar fi spus prințul Charles mezinului, potrivit National Enquirer.

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit! Mesajul dureros al româncei

Cine este tatăl adevărat al roșcovanului.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

„Au existat zvonuri de ani întregi că Charles nu ar fi tatăl biologic al lui Harry, dar nimeni nu se aștepta ca acesta chiar să recunoască”, a declarat și o sursă de la Buckingham pentru revistă. „Trecutul familiei regale este pavat cu secrete și minciuni, dar aceasta este cea mai mare mușamalizare dintre toate. Familia regală a făcut tot ce i-a stat în putință să convingă pe toată lumea că prințul Charles este tatăl lui Harry, deși cei doi nu seamănă deloc. Adevărul este că Charles nu este tatăl adevărat al lui Harry”, a mai adăugat sursa.

Citește și: Cadoul de nuntă al prințului Harry pentru Meghan Markle. Orice femeie și-ar dori să primească așa ceva!

Mark Dyer a fost tot timpul alături de prințul Harry. Este mentorul lui

Tatăl adevărat al lui Harry, ar fi chiar mentorul lui Mark Dyer, ofițer al armatei britanice, ce a făcut parte din garda regală. În mod șocant, National Enquirer susține chiar că prințul Charles este gelos pe faptul că Harry seamănă perfect cu Mark.

Nu e prima dată când se scrie despre bărbatul de 52 de ani că ar fi tatăl lui Harry, având în vedere că amândoi sunt roșcați și sunt și foarte apropiați. În luna martie, jurnaliștii de la National Enquirer susțineau că au și dovezi care arată că Mark este tatăl adevărat.

Mark, care spune adesea că este ca un al doilea tată pentru Harry, este foarte apropiat de mezin. Fiul lui Jasper Dyer, în vârstă de 6 ani, a fost chiar cavaler de onoare la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, pe 19 mai. De altfel, la insistențele lui Harry, el a fost prima persoană care a cunoscut-o pe Meghan, încă de la începutul relației lor, în 2016.

„Harry i-a prezentat-o lui Mark pe Meghan înaintea tuturor. Ea i-a împărtășit imediat iubirea pe care i-o poartă lui Harry”, a mai declarat o sursă apropiată mezinului.

Nu doar că Dyer și Harry seamănă izbitor, dar acesta i-a fost alături lui Harry de-a lungul întregii vieți, fapt pentru care roșcovanul susține că bărbatul i-a fost mentor în viață.
„Nu Charles, ci Mark a fost cel care l-a crescut pe Harry, după moartea prințesei Diana

Casa Regală britanică nu a comentat această informație.

Citește  și: