Prințul Charles a făcut dezvăluiri emoționante despre nepotul lui, prințul George. Acesta a povestit recent într-un documentar BBC, intitulat ”Prince, Son and Heir: Charles at 70”,  că primului lui nepot i-a făcut un cadou special ce-l va păstra toată viața.

 

Mai exact, Prințul de Wales a povestit  că în iulie 2013, după ce George a venit pe lume la casa lui din Birkhal, Scoția, a plantat zeci de copaci pentru nepotul lui. ”Aceasta este pădurea lui George”, a mărturisit Charles.

”Pe măsură ce îmbătrânesc, tot ceea ce îmi doresc cel mai mult este să plantez copaci”, a mai declarat Charles, care și-a dedicat mare parte din viață luptei pentru conservarea mediului.

”Sper că va fi destul de amuzant pentru George, pentru că ei voi crește în același timp cu el”, a mai spus acesta, potrivit revistei People.

Prințul Charles va împlini 70 de ani pe 14 noiembrie

”Nu îți vine să crezi cât de mult au crescut. Erau foarte micuți atunci când au fost plantați. În scurt timp, vom părea pitici pe lângă ei”,  a spus și Camilla, în cadrul documentarului.

Mai mult, prințul Harry și-a lăudat, recent, tatăl pentru implicarea în problemele mediului, de mai bine de 50 de ani. După venirea pe lume a prințului George, a prințesei Charlotte și a prințului Louis, Prințul Charles va deveni în primăvară pentru a patra oară bunic.  Harry și soția sa, Meghan, au anunțat pe 5 octombrie că vor deveni pentru prima dată părinți, iar ducesa de Sussex ar urma să nască în martie, cel târziu aprilie.

Charles, care luna aceasta va împlini 70 de ani,  a făcut o declarație amuzantă, după nașterea lui Louis, în luna aprilie a acestui an, precizând că nu știe cum va reuși să mai țină pasul cu atâția nepoți.

”Suntem amândoi (n.r. el și Camilla Parker) încântați de veste. Este o mare bucurie să mai am încă un nepot, singura problemă este că nu știu cum să mai țin pasul cu ei”, a spus Charles.

Documentarul ”Prince, Son and Heir: Charles at 70” a fost difuzat pe 1 noiembrie la BBC One, în onoarea zilei de naștere a prințului Charles, care va împlini pe 14 noiembrie 70 de ani.

Citește și: