Prințul de Wales a vorbit despre potențialele nume pe care prințul Harry și Meghan Markle  s-au gândit să le aleagă pentru bebelușul lor ce urmează să vină pe lume în primăvară.

El a participat la un eveniment din centrul Londrei și sub privirile tuturor  a făcut dezvăluirea neașteptată. „În mod accidental, doamnelor și domnilor, fiul meu Harry mi-a zis că în recentul lui turneu în Australia, el și soția sa au primit numeroase sugestii de nume pentru mult așteptatul lor copil. Să rămână între noi, eu cred că pe lista scurtă a rămas Kylie și Shane”, a mărturisit moștenitorul coroanei britanice.

Citește și: Secretul din spatele fotografiei de la ziua prințului Charles

Meghan Markle și Harry nu vor un nume tradițional

Charles i-a dat astfel de gol pe Meghan Markle și pe prințul Harry că vor avea fetiță, ceea ce e strict interzis în familia regală să dezvălui sexul copilului înainte ca acesta să se nască.

În plus, dacă prințul Harry și Meghan Markle vor opta pentru numele de Kylie și de Shane pentru bebelușul lor, ei vor încălca, de asemenea, protocolul regal. Toată lumea se aștepta că ei să aleagă un nume regal mai puternic, așa cum au făcut înainte și ceilalți membri ai familiei regale, precum Kate și William care și-au numit copiii George, Charlotte și Louis.

Un studiu recent ralizat de Expedia a dezvăluit că de la domnia reginei Victoria, Albert a fost cel mai popular nume pentru băieți și Victoria pentur fete. Cu toate acestea, se pare că Meghan nu are gusturi atât de tradiționale. Când scria pe blogul ei, ea a dezvăluit că numele ei preferat pentru copil este Grey, care se potrivește atât pentru fetiță, cât și pentur băiat. De asemenea, regina a dezvăluit că având în vedere că Harry este mai îndepăratat în linia succesiunii la tron, îi va lăsa pe ducii de Sussex să-și aleagă pentru copil un nume mai puțin tradițional.

Citește și: