Prințul Charles are reputația unui om simplu, un bătrânel simpatic și bonom, îndrăgostit de tradițional, natură, cel puțin printre români, după ce a popularizat în întreaga lume satul Viscri, unde a și investit. Însă aceasta e doar o latură a sa. În rest, e greu de suferit, mai ales de către angajații de la Clarence House, din cauza cerințelor sale greu de conceput.

Potrivit fostului majordom al prințesei Diana, Paul Burrell, prințul în vârstă de 69 de ani, primul în ordinea succesiunii la tronul britanic, are câteva manii care nu-l fac deloc simpatic. Concret, ”Pijamalele sale trebuie călcate în fiecare dimineață, la fel șireturile pantofilor, dopul de la cadă trebuie așezat într-o anumită poziție, iar apa din cadă trebuie să fie călduță”, declară acesta.

Nu doar dificil, ci de-a dreptul enervant

Apoi, are nevoie de cineva care să-i pună pasta de dinți pe periuță – nici mai mult, nici mai puțin de 2,5 centimetri.

Apoi, e cât se poate de comod. Fostul majordom a povestit că, la un moment dat, prințul l-a sunat, din bibliotecă, rugându-l să-i aducă o scrisoare care-i căzuse în coșul de gunoi, care se afla chiar lângă el.

Nu e prima oară când astfel de informații despre cel care și-a câștigat reputația de ”prințul răsfățat” ajung la public. Charles ăși ia propriul colac de WC oriunde merge, își schimbă ținutele d ecinci ori pe zi, iar la cinele oficiale vine cu propria mâncare, la pachet.

Vezi și De ce prințul Charles are o legătură specială cu prințesa Charlotte

Citește și: