Dacă ar fi luat parte la petrecere, întreaga atenție a paparazzilor ar fi fost îndreptată către el. Apoi, subiectul ar fi fost pe prima pagină a tuturor gazetelor, nefăcând decât să readucă scandalul în prim plan.

Și așa nunta prințesei Beatrice va avea loc într-o perioadă în care familia e implicată în scandal și din această cauză va fi un eveniment de mai mică amploare decât ar fi fost în mod normal. Și e păcat, fiind vorba, totuși, de un membru al familiei regale, a cărui nuntă ar fi putut fi un spectacol. Apoi, e prima nuntă a prințesei Beatrice, chiar dacă viitorul ei soț, Edoardo Mapelli Mozzi, are deja un băiețel.

Revenind la petrecerea dată de cei doi, aceasta, deși una de mică amploare, la Londra, a avut printre invitați vedete precum cântăreața Ellie Goulding, James Blunt sau Robert De Niro. Au participat și Pippa Middleton, cu soțul ei, James Matthews, dar și fratele ei, James Middleton, care a venit cu logodnica lui, Alizee Thevenet.

Nunta va fi la începutul verii

Prințesa Beatrice și Mozzi au anunțat logodna lor și nunta care va avea loc la anul în luna septembrie. Magnatul în imobioliare, multimilionar, a cerut-o de soție în timpul unei excursii în Italia.

Nunta va avea loc la începutul verii, un anunț în acest sens urmmând să fie făcut în ianuarie.

Vezi și Șoc la Casa Regală! Prințul Andrew renunță la îndatoririle regale

Citește și: