Povestea de dragoste dintre prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene pare tot mai aproape de final. După ce ani la rând s-a zvonit că mariajul lor a fost unul aranjat și că fosta olimpică la înot a plâns la nunta ei, când a mers în fața altarului, fiind poreclită cea mai tristă mireasă din lumea, acum cei doi au ales să trăiască departe unul de celălalt.

Au încercat să demonstreze tuturor că nu e nimic adevărat din ce s-a scris despre ei și că au un mariaj fericit. Albert și Charlene au încercat să-și salveze imaginea șifonată cu fotografii adorabile alături de gemenii lor, însă gurile rele au comentat că pozele ar fi unele forțate și relația celor doi ar fi mai rece ca niciodată.

Ba mai mult, de-a lungul celor 10 ani de căsnicie, liniștea lor a fost mereu zdruncinată de escapadele amoroase ale Alteței Sale, un playboy cunoscut, apărând din când în când câte un copil din flori al acestuia.

Așa s-a întâmplat și la începutul acestui an, când Albert a fost implicat într-un nou scandal. El a fost chemat din nou în instanţă, în procesul unui al treilea caz de paternitate, unul intentat de o iubită secretă care susţine că a avut o relaţie cu suveranul, în 2005, pe vremea când acesta deja începuse o relație cu Charlene și se pregăteau de nuntă.

Prințul Albert a fost chemat din nou în instanță

La scurt timp după începerea procesului, Charlene de Monaco a plecat din luna martie în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, invocând motive caritabile. Tabloidele au scris imediat că fosta sportivă nu a mai suportat situația și a fugit în țara natală, anunțânf că va lucra acolo cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului.

Alebrt si Charlene, in Africa de sudSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Deși trebuia să se întoarcă de câteva luni în Regat, Charlene și-a prelungit șederea în Africa de Sud, acuzând o infecție puternică la sinusuri, pentru care medicii nu i-ar mai fi dat voie să călătorească cu avionul.

Mulți au spus că nu se va mai întoarce și că ar urma să divorțeze de prințul Albert, dar recent ea s-a reunit cu soțul și copiii ei, care au venit să o viziteze, după ce prințesa a fost supusă la o operație complicată ce a durat patru ore.

Albert și copiii au ajuns în Africa de Sud săptămâna trecută, iar perechea a apărut din nou pe Instagram pentru a-și arăta presupusa fericire, dar imaginile nu au făcut altceva decât să-i îngrijoreze pe fani. Charlene e vizibil slăbită și cu greu poate să zâmbească în brațele soțului. De altfel, experții în limbajul corpului susțin că îmbrățișarea este una extrem de ciudată și forțată.

Prințul Albert de Monaco, la bal cu fosta amantă

Mai mult, zvonurile că ar divorța au început să se întețeasă după ce au apărut și imagini de la balul Crucii Roșii, la care Charlene nu a putut să ajungă. Și asta, pentru că fotografiile dezvăluie că Albert a mers la evenimentul caritabil, ce a avut loc în luna iulie, cu fosta lui amantă Nicole Coste și fiul lor, în vârstă de 18 ani, pe care Albert a fost nevoit să-l recunoască.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by @miss_nostalgiamc

Prinţul Albert de Monaco a fost chemat de la începutul anului, în instanţă, în procesul unui al treilea caz de paternitate, unul intentat de o iubită secretă care susţine că a avut o relaţie cu suveranul chiar înainte de nunta acestuia cu Charlene de Monaco.Prinţul de 62 de ani  ar fi avut o aventură cu o femeie din Brazilia, de 34 de ani, în urma căreia a rezultat o fiică născută în 2005.

Presupusa fiică a lui Albert, acum în vârstă de 15 ani, i-a trimis acestuia o scrisoare, în luna septembrie anul trecut, în care i-a scris următoarele: „Nu înţeleg de ce am crescut fără un tată, iar acum, când te-am găsit, nu vrei să mă vezi”.

Conform actelor legale înaintate de avocaţii femeii, lui Albert i se cere să accepte un test ADN care să ateste paternitatea, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul celorlalţi doi copii ilegitimi ai săi, născuţi înainte să o cunoască pe Charlene. Dacă în acele cazuri, aventurile au avut loc înainte ca soţia sa să apară în peisaj, acum, situaţia este diferită, pentru că relaţia lui Albert cu acea femeie a avut loc într-o perioadă în care Charlene era iubita lui şi se îndrăgostise de el, cei doi începând relaţia lor în anul 2000. Astfel, presa din Hexagon susține că zilele mariajului lui Albert cu Charlene ar fi numărate, dacă se dovedește că i-a fost infidel.

Citește și: