Prințul Albert (63 de ani) a oferit un interviu neașteptat pentru revista People, în care vorbește despre soția lui și despre zvonurile de divorț.

”Nu a plecat în exil. Nu a plecat din Monaco în grabă sau pentru că era supărată pe mine ori pe altcineva.”, a declarat prințul Albert de Monaco, negând astfel că în relația lor de cuplu ar exista probleme.

„A plecat în Africa de Sud pentru a reconsolida munca pe care Fundația ei o face acolo și pentru a petrece puțin timp cu fratele ei și prietenii de acolo. Trebuia să stea doar o săptpmână sau maximum 10 zile și încă se află acolo din cauza infecției cu care se confruntă și complicațiile apărute”, a mai spus acesta pentru People.

Charlene si ALbert, la botezul gemenilor lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Prințesa Charlene, arată tot mai slăbită

Prinţesa Charlene de Monaco, grav afectată de boală. Ce se întâmplă cu ea după ce a fost dusă de urgență la spital?

Prințul Albert a dezvăluit că soția lui ar putea să revină acasă chiar în cursul acestei luni. Totul depinde, însă, de starea ei de sănătate, însă fanii sunt îngrijorați de cele mai recente imagini în acre apare, fiind din ce în ce mai slăbită.

”Aștept să se întoarcă și Charlene. Este parte din viața mea, din viețile noastre, parte din viața din Monaco. Îmi doresc să vină acasă, să mă ajute cu copiii și alte lucruri, pentru că este vorba despre muncă de echipă. Când unul lipsește, lucrurile devin mult mai deficile.”, a declarat Albert.

Din luna martie, prințesa Charlene de Monaco a plecat în Africa de Sud, Țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate a fundației ei ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. Însă, în luna mai aceasta ar fi contractat o infecție severă la nivelul sinusurilor, iar starea ei de sănătate s-a degradat treptat. Soția prințului Albert a fost internată în spital de urgență la începutul lunii după ce s-a prăbușit în casa în care trăiește în Africa de Sud, iar medicii au dezvăluit că aceasta s-a confruntat cu niște complicații în urma infecției suferite în urmă cu câteva luni de zile.

Citește și:

Se pregătește de nuntă, la scurt timp după divorț

Răzvan Simion l-a cunoscut deja pe iubitul fiicei sale. Cum se împacă cei doi și cum s-au fotografiat