Sainte Devote Rugby Tournament In MonacoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Totul are un preț

Prințesa Charlene ar primi de la soțul ei 12 milioane de euro anual. Și asta pentru că Albert, în vârstă de 64 de ani, ar face tot posibilul pentru a o ține pe Charlene (44 de ani) „alături de el la evenimente publice”, asta după ce soția sa ar fi lipsit aproape un an din preajma prințului de Monaco, invocând motive de boală.

„Prințesa nu s-a întors cu orice preț”, scrie revista Voici. „Aceasta l-ar fi pus soțul ei să semneze un contract ultra-confidențial.”

Printre condițiile enumerate în contract figurează condiția ca Albert să-i plătească lui Charlene „12 milioane de euro pe an”, se arată în Voici.

„Prințul Albert ar plăti o sumă stabilită prințesei, astfel încât ea să apară alături de el la evenimente publice”, scrie și varianta „Paris Match” din Belgia.

Evenimentele la care Charlene ar putea fi acum obligată prin contract să participe ar include Marele Premiu F1 și balul caritabil Rose.

De ce ar avea nevoie Charlene de bani?

„Desigur, prințesa se bucură de avantaje uriașe, dar nu are un venit garantat. A trecut printr-o perioadă foarte dificilă, așa că ar fi logic ca Charlene să încerce să-și asigure propriul venit.”, a declarat un apropiat al Palatului pentru Dailymail.

Charlene și soțul ei au apărut împreună cu gemenii lor în vârstă de șapte ani, Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, la turneul de rugby Sainte Dévote sâmbăta trecută.

Tot săptămâna trecută, Charlene s-a alăturat familiei ei la Monaco E-Prix 2022.

Și toate acesta după ce timp de 10 luni, Charlene și Albert nu avuseseră nicio apariție publică.

Motivul invocat ar fi fost că fosta înotătoare olimpică ar fi contractat o infecție a sinusurilor în timpul unei călătorii de caritate în țara sa natală, Africa de Sud, iaar boala ar fi ținut-o internată timp îndelungat.

Într-un final, Charlene s-a întors în sfârșit la Monaco în luna noiembrie a anului trecut, dar apoi ar fi plecat în Elveția pentru a primi tratament pentru ceea ce Palatul a numit „oboseală generală profundă”.

Însă despre o ruptură între Albert și Charlene se vorbește încă de la căsătoria lor care ar fi avut loc în 2011.

La acea vreme, Charlene a fost supranumită „Mireasa fugară” de presa franceză după ce ar fi încercat să fugă chiar înainte de nuntă.

Citește și: Charlene de Monaco, mai tristă ca niciodată, la prima apariție în public alături de familia sa

xPrințesa Charlène, o nouă umilință pentru prințul Albert. Toată lumea vorbește despre ei