Acesta a făcut un apel prin care roagă presa să-i respecte intimitatea lui Charlene, care primește tratament medical într-o clinică din afara statului Monaco.

Charlene s-a întors la Monaco, luna trecută, după opt luni petrecute în Africa de Sud, unde a avut mari probleme de sănătate și a fost supusă mai multor operații chirurgicale. Deranjat de toate articolele apărute în presă despre soția lui, Albert a declarat pentru Paris Match: „Are nevoie de pace, de odihnă și de multă liniște. Toată lumea trebuie să înțeleagă asta. Spun la modul cel mai frumos: lăsați-o în pace, lăsați-ne în pace pentru o perioadă”.

Vezi și: Charlene de Monaco „aproape a murit”, afirmă prietenii prințesei

Acesta a ținut să lămurească din nou și toate zvonurile apărute despre starea prințesei Charlene.

„Prințesa nu suferă de nicio boală gravă sau incurabilă. Este doar rezultatul tuturor operațiilor prin care a trecut în ultimele luni”, a mai spus Albert.

Noile declarații vin la doar câteva zile după ce Albert a spus că într-un interviu pentru revista People că soția lui „suferă de epuizare, atât emoțională, cât și fizică”.

Baptęme des enfants princiers de LL.AA.SS le prince Albert II deSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Albert a mărturisit că în primele ore Charlene părea bine, apoi a fost destul de evident că nu este deloc bine. Mai mult, el a precizat încă o dată că el și Charlene nu au probleme în mariaj așa cum s-a scris.

„Vreau să fie totul foarte clar. Nu sunt probleme în relația noastră, nici în relația dintre soț și soție”, a spus Albert.

Mai mult, în lipsa soției sale, Albert a decis să-i retragă temporar pe copiii lor de la școală. Acesta a precizat că după ce s-a sfătuit cu Charlene a decis să-i lase pe gemenii, în vârstă de 6 ani, prințul moștenitor Jacques și prințesa Gabriella să-și continue temporor educația acasă, în palat. El a explicat că acest aranjament va rămâne așa până când situația din familia lui va deveni una favorabilă.

Foto: Profimedia

Citește și: Cum și-a anunțat Prințul Albert copiii că mama lor, Charlene de Monaco, va pleca din nou și că nu o vor mai putea să o vadă

xGemenii lui Charlene de Monco se topesc de dorul mamei lor. Emoționantul gest făcut de micuți

xO nouă imagine cu prințesa Charlene de Monaco i-a îngrijorat pe fani. Cât e de slăbită!