La scurt timp după ce s-a întors din Africa de Sud, prințesa Charlene a fost dusă într-o clinică secretă din Elveția, unde se recuperează după problemele mari de sănătate cu care s-a chinuit cât a stat în țara ei natală. Prințul Albert de Monaco a dat foarte puține detalii despre starea de sănătate a prințesei și boala misterioasă de care suferă, ceea ce a iscat o mulțime de controverse în regat. Acum, acesta a rupt tăcerea și a vorbit despre întoarcera ei în Monaco.

”Prințesa Charlene se simte mult mai bine, sper că se va întoarce în Monaco în curând.”, a spus el în cadrul unui interviu pentru un ziar local, Monaco-Matin, potrivit revistei People.

Anunțul lui vine la câteva săptămâni după ce reprezentanții de la Palat au transmis un comunicat în care au vorbit despre recuperarea prințesei Charlene ca fiind ”satisfăcătoare și încurajatoare”, dar va mai rămâne în clinică câteva săptămâni.

Prințesa Charlene s-a hrănit timp de șase luni doar cu hrană lichidă

Charlene (44 de ani) s-a întors în Monaco în 8 noiembrie, după ce a stat în Africa de Sud mai mult decât și-ar fi dorit din cauza unor probleme grave de sănătate. Însă, la doar câteva zile după ce a ajuns acasă, prințesa Charlene a fost internată într-o „locație secretă” pentru a se îngriji de sănătatea sa. Soția lui Albert de Monaco a dispărut subit, iar acest lucru a iscat multe controverse în regat, existând zvonuri că acesta și-ar fi închis soția într-un ospiciu pentru că ar vrea să divorțeze de el, sau că aceasta ar avea cancer.Suveranul a negat însă toate zvonurile și a ținut să precizeze că problemele lui Charlene sunt datorate unei oboseli acumulate de ceva vreme și că nu este vorba nicidecum de probleme personale, precum un divorț, sau de operații estetice, Covid-19 sau cancer.

Pe perioada sărbătorilor, prințesa a fost vizitată de mai multe ori de soțul și copii ei, după cum a anunțat chiar Albert. Potrivit revistei franceze Voici, Charlene se află internată într-o clinică de dezintoxicare din Elveția. Se pare că prințesa este tratată aici pentru a scăpa de dependența de somnifere de care ar fi abuzat în ultima vreme. Un prieten al prințesei a dezvăluit că ultimele șase luni înainte să se întoarcă în Monaco au fost unele de coșmar pentru Charlene, fiind chinuită de dureri cumplite. Mai mult, ea a slăbit aproape jumătate din greutatea ei pentru că nu a mai putut să se hrănească corespunzător. Din cauza infecției grave de la nivelul sinusurilor, urechilor și a gâtului, cât și a operațiilor la care a fost supusă, soția prințului Albert nu a mai mâncat de mai bine de șase luni mâncare solidă. Ea a fost nevoită să se hrănească printr-un pai doar cu lichide, acesta fiind și motivul pentru care a slăbit atât de mult.

„Nu a mai consumat mâncare solidă de 6 luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut. A putut consuma doar mâncare lichidă, printr-un pai. Din acest motiv a slăbit aproape jumătate din greutatea pe care o avea”, a declarat sursa, fiind șocată că palatul regal nu spune adevărul despre problemele cu care se confruntă Charlene, ci vrea să fie totul un mister, mai ales că Charlene „aproape a murit” după ce a suferit o operație menită să-i vindece umflăturile provocate de o infecție avută la nivelul gâtului.

„Este nedrept să fie prezentată drept având o boală mintală sau o problemă emoțională. Nu înțelegem de ce Palatul ascunde faptul că aproape a murit în Africa de Sud”, a mai spus sursa.