Numai că porția de curry e diferită în cazul fiecăreia dintre membrii familiei. Copiii primesc câte o porție aromată, dar nu iute, cea a prințului William e medie, din punct de vedere al iuțimii, în timp ce Kate e singura care optează pentru varianta iute.

„Eu și iuțeala nu ne prea înțelegem”, a spus și prințul William. ”Îmi plac condimentele, dar nu iuțeala”, a completat el.

În ultima vreme, însă, Charlotte a devenit din ce în ce mai interesată de varianta de curry pentru adulți. ”Charlotte se descurcă destul de bine cu iuțeala”, a spus chiar Kate, recent, în timpul unui eveniment la Londra, organizat pentru minoritatea pakistaneză.

Înnebuniți după curry, ducii de Cambridge vor avea ocazia să-l guste chiar la el acasă, în Pakistan. Cei doi vor merge în turneu în Pakistan în perioada 14 – 18 octombrie.

”Abia aștept (să mănânc curry în Pakistan – n. red.). Voi avea nevoie de un costum mai mare”, a mai spus, mai în glumă, mai în serios, William.

Vezi și Prințesa Charlotte, prima zi de școală. Fetița lui Kate Middleton și a prințului William e adorabilă în uniformă

Citește și: