Cei doi și-au anunțat relația încă de acum trei ani, distribuind două postări pline de promisiuni de dragoste pe rețelele de socializare. Comunicatul de presă de la Palat în care Regele Harald și Regina Sonja „le urează toate cele bune pentru viitor” este un pas obligatoriu în vederea căsătoriei.


Martha Louise din Norvegia se va căsători în curând cu șamanul vedetelor

Pe lângă comunicatul de presă de la Casa Regală, Martha Louise a anunțat e însăși logodna prin distribuirea fotografiei oficiale pe rețelele de socializare. În poza cu pricina poate fi admirat și splendidul inel cu smarald primit de prințesă, inel care, potrivit tabloidelor, ar valoarea între 19.600 și 34.300 de euro.

„Sunt foarte bucuroasă să anunț logodna cu șamanul Durek, singurul care îmi face inima să tresalte, cel care îmi vede tot potențialul, care mă face să râd și cu care pot fi eu însămi. Dragostea transcende și ne face să creștem. Și sunt fericit să continui să cresc alături de acest bărbat frumos”, a scris prințesa pe rețelele sociale.

Primul soț de care prințesa a divorțat s-a sinucis de Crăciun

Prințesa fusese căsătorită anterior cu Ari Behn, cu care a avut trei fiice (Maud Angelica, 18 ani, Leah Isadora, 16 ani și Emma Tallulah, 13 ani).

Cei doi, căsătoriți în 2002, s-au despărțit în 2016, însă în ziua de Crăciun a anului 2019, Ari s-a sinucis.

O poveste de dragoste neobișnuită dintre o prințesă excentrică și un șaman celebru la Hollywood

Prințesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu un șamanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Adeptă a „terapiilor alternative”, prinţesa norvegiană este considerată în ţara ei o persoană excentrică. Căci Martha susține că poate să comunice cu îngerii, un dar pe care încearcă să îl facă cunoscut prin intermediul unor cursuri şi al unor cărţi.

În ceea ce îl privește pe viitorul mire, acesta este originar din Statele Unite. Durek Verrett a devenit celebru în calitate de şaman al starurilor, oferindu-şi serviciile mai multor celebrităţi, inclusiv lui Gwyneth Paltrow.

Mutarea în California

Potrivit presei norvegiene, prințesa, care este a patra pe linia de succesiune la tron, intenționează să se mute în California împreună cu fiicele ei după nuntă.

De altfel, în luna martie a acestui an, cu ocazia Zilei Femeii, ea a postatpe rețelele sociale primul instantaneu al întregii viitoare familii reunite: ea, fiicele ei și Durek, în vizită la orașul său natal, Los Angeles.

Citește și: Și-a întâlnit strănepoata care îi poartă numele, dar pe părinții ei nu i-a iertat. Ce favor le-a interzis Regina lui Harry și Meghan

xPrințul Harry, o nouă lovitură pentru regina Elisabeta a II-a

Vezi şi ce însemnătate are Ziua Naţională a Norvegiei!