Într-un interviu acordat recent, Kevin Costner a povestit că prințesa Diana abia aștepta să înceapă filmările. La fel și producătorii, iar filmul se anunța deja un succes răsunător.

„Studioului i-a plăcut ideea de a realiza un <>”, cu Diana urmând să preia rolul din aceeaşi postură ca Whitney”, a spus actorul.

În film, personajul lui Kevin Costner trebuia să o protejeze pe Diana de stalkeri şi paparazzi. Cei doi s-ar fi îndrăgostit în cele din urmă.

Lady Di avea emoții legat de scenele intime

Actorul și prințesa au stat de vorbă pe marginea filmului, mai cu seamă legat de scenele intime.

„Îmi amintesc de faptul că a fost incredibil de drăguţă şi a pus întrebarea: <>”, a povestit Costner.

„Mi-a spus într-un mod foarte respectuos că era puţin nervoasă pentru că viaţa ei era foarte reglementată şi i-am spus <>”.

Sarah Ferguson, soția prințului Andrew, i-a pus în legătură

Costner, în prezent vârstă de 64 de ani, a declarat că discuţiile au fost iniţiate de Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew. „Sarah a jucat un rol foarte important”, a povestit el.

„Întotdeauna am respectat-o pe Sarah, pentru că ea a fost cea care ne-a pus în legătură pe mine şi pe Diana. Şi nu a spus niciodată: <>, ci a susţinut foarte mult această idee”, a mai povestit actorul.

Din păcate, la o zi după ce a fost primit scenariul, prințesa Diana a murit într-un accident de mașină.

„The Bodyguard” a avut încasări de 411 milioane de dolari (326 milioane de euro) la box office la lansare, devenind cel de-al doilea film cu cele mai mari încasări din 1992, în timp ce coloana sa sonoră este în continuare cea mai bine vândută coloană sonoră a tuturor timpurilor.

Cât despre protagonista ”The Bodyguard”, cântăreața Whitney Houston, și aceasta s-a stins din viață în cadă, în camera sa de hotel.

Vezi și Și-a prevestit moartea! Prințesa Diana știa că va fi asasinată. Știa și cum urma să fie ucisă

Citește și: