Prințesa Diana se afla pe un iaht, pe Mediterana, cu iubitul ei, Dodi Fayed, când a primit vestea morții tragice a lui Versace. Designerul, care avea doar 50 de ani, fiind la apogeul carierei, a fost împușcat mortal de asasinul în serie Andrew Cunanan, lângă vila sa din Miami, în 1997.

A doua zi, dimineața, Diana era tot pe iaht, privea în zare îngândurată și l-a întrebat pe bodyguardul iubitului ei: ”Crezi că o să-mi facă asta și mie?”.

Lady Di a paricipat la funeralii, îmbrăcată bineînțeles într-o creație Versace. Fotografia cu ea, de la înmormântare, a apărut la vremea respectivă pe coperta Harper’s Bazaar. Prințesa Diana se afla lângă Elton John, Sting, Karl Lagerfeld.

Nu a fost singura oară când Diana a exprimat astfel de gânduri. La un moment dat i-a spus bunului ei prieten, designerul Roberto Devorik, că va fi ucisă în urma unei conspirații: ”O să o facă când voi fi într-un avion mic, într-o mașină, când conduc, sau când mă voi afla într-un elicopter.

La șapte săptămâni de la asasinatul lui Versace, Diana și iubitul ei mureau într-un accident de mașină, în Paris. Lady Di avea doar 36 de ani.

Vezi și Câtă lipsă de sensibilitate… Ce-a răspuns prințul Charles, întrebat fiind, cu ani în urmă, dacă o iubește pe prințesa Diana. Lady Di a fost traumatizată de răspuns

Citește și: