Paul Burrell, care înainte să lucreze pentru prințesa Diana, se afla la dispoziția reginei,  a făcut dezvăluiri neașteptate într-o serie de interviuri pentru Yahoo News.

Prințul Charles, fiul cel mare al reginei și al prințului consort Philip, este primul moștenitor al coroanei britanice, în ordinea succesiunii la tron, fiind urmat de fiul lui, prințul William, iar apoi de nepotul lui, fiul ducelui de Cambridge,  prințul George. Însă, Burrell susține că prințesa Diana i-a spus clar: „Soțul meu nu este potrivit pentru a fi rege”. Fostul majordom susține că și el este de părere că Charles ar putea să fie prea bătrân pentru a prelua tronul de la mama lui și ar fi  mai înțelept să lase pe cineva mai tânăr să-și ia locul.

„Știu că este dreptul lui, știu că  el este moștenitorul tronului și știu că a așteptat toată viața să ocupe acest loc, dar chiar soția  lui a spus:” Soțul meu nu este potrivit pentru această slujbă de vârf „. Diana a spus asta”, a declarat Burrell.

Citește și: Ce se va întâmpla cu prințul William și cu Kate Middleton după ce prințul Charles va deveni rege. Ce roluri vor avea

Britanicii îl vor rege pe prințul William

De fapt, nici nu cred că va reuși. Cred că regina va ocupa tronul până își va da ultima suflare. Probabil va muri pe la 101, 102 sau 103 ani. Mama ei avea 102 ani când a murit. Toți cei din această familie sunt longevivi. Prințul Charles va avea atunci vreo 80 de ani, iar  de dragul monarhiei, cred că le va spune oamenilor din Marea Britanie: Sunt sigur că preferați un rege și o regină mai tineri să stea pe tron, care au acești copii frumoși, în loc să ne vedeți pe noi”, a mai spus fostul majordom.

De altfel, un sondaj din 2016 a arătat că doar un sfert din britanici doresc să-l vadă pe prințul Charles rege, în timp ce mai mult de jumătate (54%) ar prefera ca acesta să-i cedeze tronul direct prințului William. Acest scenariu este puțin probabil să se întâmple, dar cu toate acestea, popularitatea lui Charles a scăzut dramatic în ultimele două decenii.

Mai mult, Paul Burrell este și el de părere că prințul William și Kate Middleton s-ar potrivi mult mai bine la cârma Marii Britanii, însă într-o bună zi vor fi un rege și o regină perfecți.

„Consider că William va fi un Rege grozav și Catherine va fi o Regină perfectă și într-o zi inelul mamei (n.r. inelul de logodnă al prințesei Diana, purtat de ducesa de Cambridge) se va afla pe tronul Angliei”, a mai declarat fostul majordom.

Citește și: Cum se menține în formă Ioana Ginghină! Ce mănâncă în fiecare zi și ce dietă recomandă femeilor

Prințesa Diana a murit la 36 de ani, într-un accident de mașină

Prințesa Diana, cea mai iubită prințesă britanică,  s-a stins din viață într-un tragic accident de mașină în Franța, la doar 36 de ani. Accidentul s-a produs în pasajul de sub podul Alma, din Paris, pe 31 august 1997. Ea se afla în mașină cu iubitul ei, Dodi Al-Fayed, și cu soferul mașinii, care au decedat, de asemenea.

Anchetele au stabilit că moartea Printesei Diana și cea a lui Dodi al-Fayed au survenit în urma accidentului, a cărui cauza principala a fost viteza excesivă, ei încercând să scape de mașinile paparazzilor. Însă, de atunci au apărut fel de fel de teorii ale conspirației care susțin că în spatele accidentului s-ar fi aflat chiar fostul ei soț, prințul Charles, sau regina Elisabeta a II-a.

Citește și: