Derek Deane, o faimoasă dansatoare britanică și coregrafă, a fost extrem de bună prietenă cu Lady Diana Spencer și cele două își făceau tot felul de confesiuni intime, iar prințesa de Wales îi dezvăluia cele mai mari secrete.

Astfel, Derek a dezvăluit că Diana a regretat foarte mult că s-a căsătorit cu Charles. „La scurt timp după nuntă Diana mi-a spus: Nu trebuia să mă căsătoresc niciodată cu Charles. M-au convins cu insistențele lor exasperante”, a spus celebra dansatoare.

Dansatoarea a declarat pentru Oggi că Diana a suferit foarte tare în timpul mariajului, pentru că cei doi nu reușeau să se îneleagă. Ea  s-a gândit de mai multe ori să-și încheie socotelile cu viața, însă renunța la planul ei doar pentru William și Harry. „Ea a suferit foarte mult. Nu s-a sinucis doar pentru copiii ei. Ei au fost singurul motiv pentru care a trăit”, a spus Derek, precizând că Diana a fost cea mai tristă prințesă din lume.

Citește și: O actriță a încălcat grav protocolul regal. A încercat și să-l sărute pe prințul William. Reacția lui a fost promptă

Prințesa Diana era un dușman în ochii familiei regale

Lady Di i-a povestit lui Deane și momentul în care a decis să o confrunte pe Camilla Parker.

„Mi-a spus că într-o zi s-a confruntat cu Camilla. Voia să știe de ce a continuat relația cu Charles. Camilla i-a răspuns dur: „Nu înțeleg de ce te agiți. Toată lumea te admiră, oamenii te pun pe un piedestal, ca un monument. Ai tot ce îți dorești”.

Însă, prințesa de Wales i-a răspuns: „Nu am totul, tu îl ai pe soțul meu”.

Derek Deane a vorbit și despre ultima iubire a lui Lady Di, Dodi Al-Fayed. Deși toată lumea credea că Dodi a fost pentru prințesa Diana iubirea vieții ei, de fapt lucrurile nu au stat deloc așa.  „Dodi a fost pentru ea doar  o dragoste de vara, o aventură. Opusul a ceea ce a trăit cu Charles. Diana a avut mai multe aventuri, mult mai multe decât sunt cunoscute oficial. În acea vara nu avea planuri specifice, el voia doar să se distreze. Și nu voiau să aibă ceva serios așa repede”, a mai povestit Derek.

Prietena prințesei Diana a mărturisit, de asemenea, că are îndoieli cu privire la sfârșitul tragic al prințesei. „Eu pot spune cu convingere că Diana era un dușman în ochii familiei regale și de dușmani vrei întotdeauna să scapi”, a mai spus dansatoarea.

 

Citește și: