Familia ei, inclusiv cei doi fii, prințul William și prințul Harry, îi simt lipsa îngrozitor și au grijă să pomenească cât mai des numele ei. Earl Charles SPencer are, de asemenea, grijă ca numele surorii lui să nu fie uitat, iar recent a făcut noi dezvăluiri în cadrul unui interviu „The story of Diana”, pentru People Magazine și ABC.

El mărturisește că cea mai are tragedie e faptul că Diana ar fi fost o bunică grozavă și s-ar fi bucurat enorm de compania nepoțiilor ei. „Una dintre cele mai mari tragedii e faptul că Diana ar fi fost cea mai bună bunică”, a precizat Spencer, precizând că regretă enorm că micul prinț Georgge (4 ani) și prințesa Charlotte (2 ani) nu au avut ocazia să o cunoască.

„Prințesa Diana ar fi fost cea mai bună bunică din lume”. Dezvăluiri uimitoare făcute de fratele lui Lady DiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Nepoții ei ar fi iubit-o

„Ceea ce mă uimește e trecerea timpului. William și Catherine au acum aproape aceeași vârsta pe car o avea Diana când a murit”, a mai spus Spencer.

Totodată, William (35 de ani) a dezvăluit  recent că și el încearcă să păstreze vie amintirea mamei lui în viața copiilor săi și nu o lasă pe Camilla să-I ia locul Diane. El a mărturisit că în casa lui și a lui Catherine sunt peste toto fotografii cu lady Di.

„Ar fi fost o bunică de pomină, absolut îngrozitoare. Iubea copiii, dar ar fi fost îngrozitoare. Probabil îi vizita în timpul băiței și provoca o scenă uimitoare, cu baloane de săpun peste tot, și apă peste tot prin casă, și apoi ar fi plecat”, a spus, în glumă, Earl, precizând că poate pe William și pe Kate i-ar fi disperat comportamentul ei, dar copiii ar fi iubit-o enorm.

Prințesa Diana a fost educatoare

Născută pe numele Diana Spencer, prințesa de Wales a lucrat ca educatoare la o grădiniță până să se mărite cu prințul Charles și să intre în familia regală, în 1981.

Contele Earl Spencer a precizat că mormântul lui Lady DI, aflat pe  insula Althorp a fost cel mai sigur loc pentru sicriul surorii sale. „Au existat patru tentative de profanare a criptei sale în ultimii 20 de ani. Sunt foarte bucuros că am putut să le dejucăm pe toate”, a adăugat Charles Spencer.

Se fac 20 de ani de la moartea prințesei

În luna august se fac 20 de ani de la moartea prințesei Diana. Cea mai iubită prințesă britanică  a murit într-un accident de masina produs în pasajul de sub podul Alma, din Paris, pe 31 august 1997. Ea se afla în mașină cu prietenul ei, Dodi Al-Fayed, și cu soferul mașinii, care au decedat, de asemenea. Echipajele de salvare au ajuns în doar cateva minute, dar au avut nevoie de aproape o oră și jumatate ca să taie carcasa mașinii ca să o scoată dintre fiarele contorsionate și să o transporte la spital.

Anchetele au stabilit că moartea Printesei Diana si cea a lui Dodi al-Fayed au survenit în urma accidentului, a cărui cauza principala a fost viteza excesivă, ei încercând să scape de mașinile paparazzilor. Însă, de atunci au apărut fel de fel de teorii ale conspirației care susțin că în spatele accidentului s-ar fi aflat chiar fostul ei soț, prințul Charles, sau regina Elisabeta a II-a.

Citește și: