Se pare că micuța prințesă adoră să salute mulțimea. Imediat cum a coborât din mașină cu mama ei, în loc să urce scările capelei St George în același timp cu Kate Middleton, fiica prințului William s-a întors să le facă cu mâna  oameniilor strânși la fața locului și s-a împiedicat. Astfel, ducesa de Cambridge a fost nevoită să se oprească ca să o aștepte pe Charlotte să termine de salutat.

Kate, Charlotte  si GeorgeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

 

Fetița ducilor de Cambridge a făcut istorie și la nașterea frățiorul ei, prințul Louis. Când a ajuns la spitalul St. Mary, micuța prințesă Charlotte a furat toată atenția și a făcut mulțimea să suspine, topind inimile tuturor cu gestul ei de a saluta oamenii strânși la fața locului, ca o adevărată prințesă,  cu o mică fluturare a mâinii. Mai mult, înainte de a intra în spital, micuța s-a mai întors încă o dată să salute publicul, iar imaginile cu ea s-au viralizat imediat pe internet.

Citește și: Invitați celebri la nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Cine e vedeta cel mai bine îmbrăcată

Prințul Harry și Meghan vor fi duci de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle și-au jurat iubire în capela St. George’s de la castelul Windsor, într-o ceremonie emoționantă. Mama miresei a fost surprinsă plângând de emoții, dar Markle și Hary, care au primit titlurile de duci de Sussex,  au zâmbit pe durata întregii ceremonii.

Fotografii: ©Alpha Press /Hepta, capturi BBC, EPA

CItește și: