Bucurie mare pentru prințul William și Kate Middleton. Unica lor fiică a împlinit astăzi patru ani, iar aceștia au făcut publice noi imagini cu micuța pe rețelele de socializare. Cele trei fotografii cu Prinţesa Charlotte au fost făcute de Kate Middleton în aprilie în mijlocul naturii,  la casa din Norfolk a familiei, Anmer Hall, și în curtea palatului Kensington,  potrivit CNN. Micuţa prinţesă este surprinsă în una dintre imagini în  timp ce se uită la cameră cu un zâmbet timid, îmbărcată într-o rochiţă cu flori albastre. În celelalte două, Charlotte se bucură de aerul liber într-o fustă în carouri şi un pulovăraş gri.

Thomas's BatterseaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Prințesa Charlotte, copia fidelă a regretatei prințese Diana

Ziua prinţesei va fii sărbătorită privat, acasă, după un an în care Charlotte a fost des în atenţia publicului. Ea a fost domnişoară de onoare la două nunţi, cea a prințului Harry cu Meghan, în mai 2018,  şi cea a prințesei Eugenie, ce a avut loc în luna octombrie. Charlotte se va duce, din toamnă, la aceeaşi şcoală la fratele ei mai mare, George.

 

Prințesa Charlotte s-a născut pe 2 mai 2015 la spitalul St. Mary, unde Kate i-a adus pe lume şi pe ceilalţi copii ai săi, George şi Louis. Este a patra la succesiunea tronului după bunicul său, Prinţul Charles, tatăl său, Prinţul William şi fratele mai mare, Prinţul George. Datorită legii care a fost schimbată în 2011, Charlotte nu a fost mutată mai departe pe linia de succesiune în 2018, când Kate a născut al treilea copil, pe Prinţul Louis.

Noile imagini demonstrează încă o data că prințesa Charlotte este copia fidelă a bunicii sale, regretata prințesă Diana. Dacă aruncăm o privire pe pozele cu Lady Di pe vremea când era copil, prințesa Diana și prințesa Charlotte seamănă perfect. Între cele două nu sunt prea multe diferențe nici când vine vorba despre forma buzelor, au aceeași formă la ochi,  iar zâmbetul este aproape identic. Mai mult, micuța are o personalitate foarte puternică și după cum spun membrii familiei regale, se pare că a moștenit-o tot pe bunica ei la temperament. Ducele de Cambridge a dezvăluit într-un interviu mai vechi că e convins că pe măsură ce va crește Charlotte, le va face foarte multe probleme, pentru că este neastâmpărată și nu e ascultătoare deloc, fiind foarte greu de controlat.

Citește și: