Kate Middleton și prințul WIlliam au descris-o pe micuța prințesă drept „o bucurie din Rai”, iar în ajunul anivesării sale, ducesa de Cambridge a surprins-o pe fiica ei într-o nouă fotografie adorabilă, la reședința lor din Norfolk, Anmer Hall, unde va avea loc și petrecerea pentru ziua ei.

Deși a fost făcută publică pe 1 mai, fotografia a fost frealizată în luna aprilie și prințesa Charlotte poartă o bluziță galbenă tricotată, cu un model cu oițe, și are părul prins cu o clamă albastră, acesta crescându-i considerabil de la ultima fotografie făcută publică.

Princess CharlotteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

 

 

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să vă prezinte această fotografie a Prințesei Charlotte, pentru a marca a doua ei aniversare”, scrie în mesajul care însoțește imaginea făcută publică luni pe Twitter.

Fotografia a fost realizată de Kate Middleton

„Casa regală britanică vă mulțumește tuturor pentru mesajele frumoase  pe care le-a primit și speră să vă bucurați de această fotografi la fel de mult ca noi”, se arată și într-o nouă postarea ulterioară făcută după publicarea pozei.

 

Prinţesa Charlotte s-a născut pe 2 mai 2015 și a fost fotografiată pentru prima data în fața maternității de la spitalul St. Mary din Londra, în brațele mamei sale, la scurt timp după ce a venit pe lume.

Fotografiile aniversare  se pare că au devenit o adevărată tradiție pentru Kate Middleton și prințul WIlliam. Cu ocazia primei aniversari a prințesei Charlotte, Palatul Kensington a dat publicității patru fotografii cu ea, realizate tot de mama ei.

Micuța prințesă  a apărut în public doar de câteva ori, cel mai recent în timpul unei petreceri în Canada, în luna septembrie anul trecut, când tânăra prinţesă britanică a putut fi văzută în timp ce se juca cu animale şi baloane. Apoi, prinţesa Charlotte a mai apărut în public abia în luna decembrie, la slujba religioasă de Crăciun, la o biserică din satul Bucklebury din comitatul Berkshire. Ea a fost fotografiată în timp ce era ţinută în braţe de mama ei, iar fratele ei mai mare, prinţul George, era ţinut de mână de tatăl lui, prinţul William.